Sfaturi pentru studenti: Cum sa pregatesti ouale la microunde

  Ati incercat vreodata sa faceti omleta in cuptorul cu microunde? Nu va fi o delicatesa fata de omleta gatita in mod obisnuit, insa este o alegere foarte buna pentru cei care au la dispozitie doar un minut pentru a savura micul dejun sau pentru cei care nu au acces decat la cuptorul cu microunde.   

Sfaturi pentru studenti: Cum sa pregatesti ouale la microunde

Iata cum se face:

In primul rand, trebuie sa faceti rost de un bol pentru cuptorul cu microunde; acesta trebuie sa fie suficient de adanc, nu conteaza forma sau marimea.

Spargeti ouale, (puteti adauga intre unul si trei oua) asezonati-le cu sare sau cu orice condimente preferati si bateti-le pana devine o compozitie uniforma.

Pentru a stii cu exactitate cat timp trebuie sa tii omleta in cuptorul cu microunde pentru a fi perfecta, este nevoie de putin exercitiu. Puteti incepe prin a seta timpul de coacere la 1 minut si astfel va puteti da seama cu aproximatie cat timp ar trebui sa tineti omleta in cuptor pentru a fi perfecta. Aveti grija sa nu o tineti prea mult; in cuptorul cu microunde, ouale pot ajunge imediat de la a fi crude la a fi foarte uscate si lipsite de gust.

Un mic truc pentru oua perfecte: setati durata cuptorului la 30 de secunde; dupa terminarea timpului, le scoateti, le amestecati si le bagati inapoi in cuptor. In acest fel, ouale se vor coace uniform si vor deveni mai pufoase.

Deoarece au o consistenta mai compacta, ouale la microunde sunt perfecte pentru a face sandvisuri de dimineata. Taie doua felii de paine si niste branza sau cascaval cat timp sunt ouale in microunde si vei avea un delicios sandvis pentru dimineata cat ai bate din palme!

Rapid, gustos si la indemana oricui; merita sa incercam aceste oua la microunde, nu-i asa?

Sursa articol si sursa foto: www.thekitchn.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise