In aceasta saptamana o avem invitata la rubrica Interviurile Gustos.ro pe doamna Maria Elena Burdulea, Chef de Cuisine in comunitatea noastra si autoare de articole pe Gustos.ro. Intotdeauna ne-au fascinat modul in care stie sa realizeze retete atat de variate, sa ni le prezinte in asa maniera incat sa dorim sa le testam neaparat si atitudinea plina de optimism si de voie buna. Asa cum ne-a obisnuit pana acum, interviul cu doamna Burdulea este un interviu inedit, plin de caldura si vitalitate. 
Ii multumim inca o data doamnei Burdulea si va invitam pe toti sa ne bucuram impreuna de acest interviu.

Vreau sa salut pe toti cititorii newsletterului Gustos.ro si sa multumesc echipei pentru invitatia facuta. Ma numesc Burdulea Maria Elena, gustoasele de pe forum imi spun: Elena, Lenuta, Maria-Elena, Mariela si mai nou au imprumutat din limbajul nepotelului meu "Radu de Burdulea" care de abia a implinit 1 an si 9 luni, apelativul Nuta. Mezinul Radu, are o surioara, Cristiana, care a implinit 6 anisori.                    
Ma bucur ca, printr-o simpla intamplare, am ajuns sa fac parte din aceasta mare familie a comunitatii Gustos.ro. Am intalnit aici doamne dragute, talentate, preocupate de arta gatitului, care pe parcurs mi-au devenit prietene, la care tin foarte mult si care sunt a doua mea familie.

1. Cand ati inceput sa gatiti?
Gatitul m-a preocupat inca de copila, cand ma minunam cum putea  mama sa retina si sa gateasca atatea retete. Aceasta se intampla cam pe la vreo 13 ani. Mai tarziu, am descoperit ca si gatitul este o arta. Daca esti preocupata de gatitul bucatelor, nu trebuie sa respecti o reteta ad literam, ea se poate modifica in functie de ingredientele pe care le ai la indemana si de gusturile celor pentru care gatesti. Ca in orice arta, ai posibilitatea sa creezi folosindu-ti imaginatia si desigur ingredientele din frigider.

2. Ce v-a determinat?
Simteam o mare placere sa o ajut pe mama si, sa fiu sincera, pe atunci, ca orice copil, eram tare incantata cand eram laudata.

3. Cine a v-a fost profesor?
Mama a fost primul profesor, apoi pe vremea noastra la orele de practica prin clasa a saptea si a opta invatam sa gatim cu profesoara care preda aceasta materie, de la care am invatat nu numai sa gatim ci si multe alte lucruri utile pentru mai tarziu, cum ar fi de exemplu: sa coasem, sa brodam, sa crosetam, indeletniciri pe care o femeie e bine sa le aiba, indiferent de pregatirea profesionala. Abia mai tarziu, spre 18 ani, mi-am cumparat primele mele carti pentru gatit, de care eram foarte incantata, pe care le citeam cu placere si dupa care am inceput sa gatesc. Ma preocupa ornatul preparatelor si vreau sa amintesc ca, desi oraselul nostru este mititel, se organizau expozitii culinare, pe care nu ratam sa le vizitez. Din totdeauna mi-a placut sa schimb pareri cu prietenele si colegele mele pe teme culinare, sa imprumut din cunostintele lor in acest domeniu si sa le impartasesc pe ale mele.

4. Pentru cine gatiti?
Gatesc pentru trei persoane: mama care locuieste cu noi, sotul meu si pentru mine, desigur. Gatesc cu mare drag la anumite ocazii cand familia noastra este mai numeroasa, alaturi de noi fiind fiul nostru cu sotia, cei 2 nepotei si fiica noastra. 

5. Va ajuta persoanele dragi cand preagatiti mancarea sau lucrati fara ,,ucenici"?
Ma ajuta sotul cand sunt in criza de timp, dar la lucruri marunte cum ar fi curatatul zarzavatului, in rest ,,mesteresc" fara ,,ucenici". In general imi place sa fiu singura prin bucatarie. Aaaaaaa, pe perioada vacantelor am un ucenic de nadejde, nepoata noastra, Cristiana, care e atrasa de bucatarie inca de pe acum si careia de ziua ei i-am facut cadou o trusa da mini- bucatareasa cu cateva forme de fursecuri, un facalet, o pensula pentru uns si de care a fost tare mandra, dandu-i ocazia desigur sa testeze trusa, la un aluat de fursecuri.

6. Ce ati dori sa realizati?
Imi doresc tare mult sa ma reintorc la casa parinteasca, in care acum nu locuieste nimeni, dar de care ma leaga amintirile copilariei, unde am petrecut cei mai minunati ani.

7. Spuneti-ne visul dumneavoastra?
Visul meu se leaga tot de aceasta casuta, care ar trebui renovata sa poata fi locuita, unde as vrea sa pot cultiva zarzavaturi bio, sa gatesc doar cu oua de casa din ograda mea, sa respir aerul curat al diminetilor de vara, sa-mi potolesc setea cu apa rece din fantana, sa calc prin iarba verde de acasa.

8. Care este mancare din copilarie de care va aduceti aminte cu drag? O preparati si dumneavoastra acum?
E cam greu sa raspund la aceasta intrebare pentru ca eu eram o mofturoasa, mama era ingrijorata ca nu prea mancam. Imi placeau totusi foarte mult sarmalele si imi mai placea ciorba de fasole verde pe care o gatea bunica dinspre mama si nimeni, niciodata, nu a reusit sa o faca asa buna ca ea. Gatesc aceste feluri de mancare si le mananc cu multa placere,  le adora si restul familiei.
    
9. Cu ce va ocupati? Dincolo de viata profesionala, care sunt hobby-urile dumneavoastra, ce va place sa faceti in timpul liber?
Din pacate, nu mai lucrez, sunt casnica in momentul de fata. Am lucrat ca laboranta intr-un laborator chimic, apoi ca tehnician protectia mediului, dar cum bine se stie, democratia a inchis multe intreprinderi, oraselul nostru a ramas fara industrie ca multe alte orase din tara. Marea majoritate a timpului mi-o ocup avand grija de mama care e bolnava la pat si e dependenta de mine. In timpul liber pe care il am, pe langa gatitul care nu e numai hobby ci si necesitate, imi place sa citesc, sa dezleg integrame, sa socializez cu gustoasele de pe forum, sa cos pointlas, desi nu mai e la moda. Un hobby mai nou, e ,,bloggeritul". Am un blogut mititel, de doar cateva luni, care a aparut datorita concursului blogurilor, organizat dupa cum se stie pe site-ul gustos.ro.

10. Unde preferati sa mergeti in concediu si de ce tocmai acolo?
Dintotdeauna mi-am dorit sa vizitez pensiunile din Maramures, unde se pastreaza foarte bine obiceiurile si traditia culinara, unde se gateste si se mananca romaneste si bio, fara E-urile atat de nocive si controversate. Daca este vorba  de ,,alte meleaguri" mi-ar placea sa vizitez Dubai, capitala mondiala a huzurului. Sunt fascinata de arhitectura tinutului, ma impresioneaza Insula Palmier si nu numai. Imi doresc sa vizitez Parisul. In timpul scolii, la orele de limba franceza, profesoara ne povestea despre frumusetile capitalei pariziene pe care a avut ocazia sa o viziteze, de plimbarile facute de-a lungul Senei in acordurile acordeonului, manuit cu pricepere de localnici, de castelele de pe valea Loirei, de magnificul turn Eiffel, de muzeul Luvru.

11. Pentru a deveni un bucatar bun, trebuie sa fi experimentat mult, ce amintire amuzanta aveti din bucatarie?
Sa ajungi un bun bucatar, cred ca e nevoie de talent, dar, sa-ti si placa printre oale, cratite si linguri, asa cum obisnuiesc eu sa zic. O amintire amuzanta? Daaaaa, eram copil, mama era in spital, iar tata m-a pus sa fac un pilaf de orez. Eu credam ca doar pui orezul la fiert si treaba e gata. Zis si facut, am pus orezul la fiert, insa fara sa il aleg si fara sa il spal. Stiti cele de varsta mea, ca, mai demult, orezul era un singur fel, plin de coji si pietricele. Tata, care era cu treburi prin curte, s-a intors in bucatarie sa vada ce face mica gospodina. Orezul meu saracul, arata jalnic, pluteau cojile deasupra….  Nu m-a certat, dar a zis ca va trebui sa-l mancam asa cum l-am gatit. Aceasta a fost prima mea mancare gatita, care s-a dovedit a fi un esec.
      
12. Care este reteta dumneavoastra preferata? De unde o stiti si cat de des o pregatiti? Ne povestiti si noua cum se face?
Reteta preferata…sunt multe... imi place martasul de pui (noi ardelenii, convietuim de cand ne stim alaturi de unguri sau sasi de la care am mai imprumutat retete si obiceiuri, aceasta mancare este ungureasca), o reteta pe care o gatea soacra mea, si, se potrivea de  minune cu mamaliguta si salata de varza prospata. Aceasta mancare este un fel de tocanita din carne de pui, dreasa cu faina si lapte, cu patrunjel verde si putin usturoi. Este mancarea preferata a copiilor mei  si o gatesc de cate ori vin acasa.

13. Care sunt ustensilele cele mai de pret din bucataria dumneavoastra?
Nu am ustensile grozave, ajutorul de baza este mixerul, de care nu ma pot lipsi mai ales la spume si creme, cateva forme de fursecuri, tavi de teflon si vase de yena.

14. Sunteti in pana de idei, de unde va inspirati pentru a face o mancare noua?

Mi se mai intampla uneori, dar nu e o problema, este site-ul Gustos.ro pe care l-am descoperit tocmai cand eram in pana de idei, sunt numeroase publicatii cu fel de fel de retete, dar cel mai importanat, deschid frigiderul, si imediat imi vin ideile in functie de ingredientele ce le am la indemana.

15.  Respectati reteta sau incercati sa o modificati dupa gustul dumneavoastra?
 In general modific retetele dupa gustul meu si al celor  ce o mananca.

16. Ce sfaturi ati putea da incepatorilor in bucatarie?

In primul rand o gospodina trebuie sa gateasca in curatenie, sa respecte cele mai elementare reguli de igiena, avand in vedere ca gateste pentru intreaga familie, sa foloseasca ingrediente proaspete, sa fie atenta la felul cum orneaza si serveste mancarea celui pentru care a preparat-o.
Sa aiba multa rabdare la gatit, sa tina cont de gusturile celor pentru care gateste, sa gateasca cu mult drag pentru cei dragi.

17. Unde preferati sa faceti cumparaturile, in piata, la magazinul din apropiere sau la un hipermarket?
Pentru ca piata e foarte aproape de mine, aprovizionarea o fac de la piata. Produsele sunt proaspete si mult mai gustoase decat cele din hypermarket. Nu poti compara gustul natural al  cartofului, morcovului,  fasolei sau cepei crescute de nea Gheorghe sau tanti Maria cu cele din Turcia, Olanda sau mai stiu eu ce tara, unde sunt crescute fortat.

In incheierea acestui interviu, as vrea sa va felicit pentru munca pe care o depuneti ca site-ul Gustos.ro, sa arate bine si sa stiti, ca sunt mandra sa fac parte din aceasta mare comunitate care numara aproape 33.000 de membri, reuniti de o pasiune comuna, gatitul.
 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 33 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Felicitari pentru interviu !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Aveti dreptate, ma bucur pt voi ca ati reusit, eu visez, da nu stiu daca va deveni vreodata realitate.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

    La fel ca voi ,dupa 30 de ani de stat la bloc m-am mutat la casa parinteasca in urma cu 7 ani cand parintii mei au parasit aceasta lume.Fiind in aceiasi localitate nu mi-a venit prea greu sa ma adaptez avand in vedere ca veneam la ei saptamanal sau chiar mai des (fiind unicul copil).

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Un vis frumos! ,,Casa parinteasca nu se vinde'',dupa titlul unui frumos cantec.Si noi ne-am intors la tara anul trecut si ne-am facut o noua casuta,dar am pastrat si casa veche in amintirea parintilor care nu mai sunt.Ma bucur ca te-am cunoscut mai bine.Iti doresc sanatate si puterea de a duce pana la capat grija pentru mama ta.

  • Fara foto

    burdulea maria elena, 11 martie 2010

    Carmen, Lia, Mariana, multumesc pt gandurile bune si frumoase. Sidy si eu ma bucur ca ne-am intalnit prin fericita ocazie de la Alba, sper sa se repete an de an. Pupici si ganduri bune tuturor.

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    felicitari Doamna Maria Elena pentru interviul asa de placut de citit, chiar a fost o delectare!sunteti o persoana calda si cred ca aveti multi prieteni.Sper sa va vedeti visul implinit si sa reusiti sa renvati casuta asa cum doriti si sa va adunati rude si prieteni in curte la o cescuta de ceai si niste prajiturele cum numai dvs.stiti sa faceti!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Lenutica draga mea, felicitarile mele pentru acest interviu deosebit ! Chiar il asteptam. Iti doresc sa ti se implineasca toate visurile cat de curand, sa fi mandra de cei doi nepotei dragi ai tai sa il minunezi pe ei si pe familia ta cu toate bunatatile ce le prepari. Multa sanatate iti doresc atat tie cat si intregii tale familii, de la cel mai mic la cel mai mare ! Ma bucur ca te-am intilnit si sper sa putem face asta in fiecare an. Te tzuc cu drag si te imbratisez !

  • Fara foto

    Lia, 10 martie 2010

    Felicitari ! pentru tot ce ai realizat pana acum si succes pentru tot ceia ce tiai propus pentru viitor... Sa ti se implinesca visurile , sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta minunata.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Draga Lenuta,felicitari din suflet pentru interviul acordat pe site-ul Gustos.ro.Sincer m-a impresionat si iti doresc din suflet sa-ti realizezi visul cu casuta parinteasca.Sunt sigura ca esti o bunicuta fericita cu asa prichindei frumosi.Iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta si inca odata felicitari pentru acest interviu,pentru ca le meriti din plin ai conturat tot ceea ce este mai frumos in familia ta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Alexandrina, ce cuvinte frumoase imi spui, iti multumesc mult si eu te pup.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Mari, sunt bucuroasa sa aflu ca tanjim dupa acelasi lucru ,,casa si gradina plina,,. Ce poate fi mai frumos decat sa gatesti cu tot ceea ce ai crescut in gradina, ograda si ingrijite de propria persoana. Ralu, scumpa mea, iti multumesc, te pup!

  • Fara foto

    ralu, 08 martie 2010

    felicitari!!! cel mai reusit interviu :*

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Mariela, te felicit pentru interviul tau interesant! Imi place modul tau deschis de a te exprima, sinceritatea si delicatetea ta! Iti doresc multe succese culinare si liniste si pace in viata de familie! Sa ti se implineasca visul care e acelasi cu al meu.Sa stau la curte sa am gradina plina de legume sifructe si ograda plina de oratanii. Sa gatesc cu inrediente naturale! Inca oadata felicitari pentru articol!

  • Fara foto

    burdulea maria elena, 08 martie 2010

    Multumesc tuturor pt increderea si aprecierile voastre. Cami draga, nu stiu ce sunt nocherli, sau poate ii stiu sub alta denumire, chiar as vrea sa aflu, poate ne pui reteta la retetele de pe sait. Te pup, multumesc pt felicitari.

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Draga Maria Elena,felicitari pt.interviu ! Si eu fac,cam tot ca tine tocanita aceea dreasa cu faina si lapte.Mama,facea,linga,un fel de cartofi piure;i-am facut de multe ori,si eu,dar degeaba,n-au acelasi gust; stii ce sint "nocherli" de care zice Mihaela? Prin acest interviu,am intrat in familia ta;ai o familie minunata.D-zeu sa-ti ocroteasca familia !Mamei tale,ii doresc multa sanatate,iar tie putere de munca ! Sa ai parte numai de succese si sa ne bucuri cu retetele tale !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Diana, multumesc mult pt aprecierile venite de la tine. Acum cu ,,bunicitu,, am intors parca timpul inapoi, e un sentiment frumos, pe care doar bunicii il inteleg cu adevarat, o sa-l traiesti si o sa iti amintesti cuvintele mele, cu siguranta. Suntem fericiti cand avem copiii si nepotii pe langa noi.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Elenita, Vera, multumesc mult pt aprecierile voastre, s-aveti numai bine!

  • Fara foto

    diana, 08 martie 2010

    Marielena te felicit pt interviu, felicitari si gustosului pt interviurile pe care le face, sunt nemaipomenite. Imi place sinceritatea ta, felul cum povestesti, caldura pe care o emani si retetele tale deosebite. Esti o bunica tanara si frumoasa si nu mai spun cat de fericita! Te pup cu mult drag si-ti doresc multa sanatate si spor la bucatarit!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Felicitari pt articolul dvs.,mi-a facut placere sa aflu lucruri noi despre dvs. va admir ft mult,si urmaresc mereu retetele pe care le expuneti,dar mai ales comentariile dvs in ceeace priveste retetele celorlalti!Va doresc mult succes in continuare!

  • elenita

    elenita (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Doamna Elena felicitari pentru interviu ma bucur ca exista oameni ca dumneavostra de la care avem ce invata toata stima .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Mihaela11, multumesc ca imi urmaresti retetele, sunt bucuroasa ca ai radacini in Ardealul meu drag asa cum imi place mie sa denumesc zona in care stau si mai ales la Alba, care e foarte aproape de oraselul in care eu locuiesc. Nicoleta, sunt mandra ca imi apreciezi retetele, multumesc mult de urari. Daca vrei sa vizitezi blogul aceasta e adresa: http://www.dulcesarat.blogspot.com Doina si Nicu, sunt incantata ca imi apreciati retetele si blogul, pt care cu adevarat nutresc multa pasiune. Va stimez si ma bucur pt prietenia voastra, pupici. Silvia, multumesc de urari, m-as bucura sa devina realitate. Multumiri tuturor, ma bucur ca am descoperit aceasta mare famile, gustos.ro si ca facem parte cu totii din ea.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Elena,felicitari pentru interviu.Ma bucur ca am aflat lucrui noi si interesante despre tine.Sper sa-ti indeplinesti visurile si toate cele bune tie si familiei tale.

  • Fara foto

    burdulea maria elena, 06 martie 2010

    Mihaela11, ma bucur sa aflu ca ai radacini in Ardeal si tocmai la Alba, care e foarte aproape de oraselul meu, multumesc pt cuvintele frumoase. Nicoleta, sunt mandra si incantata ca retetele mele prezinta interes. Daca doresti sa-mi vizitezi blogul, intra la aceasta adresa:http://www.dulcesarat.blogspot.com Doina si Nicu va multumesc pt prietenia voastra. Doina nici nu stii ce mare bucurie am sa aud cuvinte frumoase despre blog, pt ca intradevar e o pasiune, ma recreaza munca pe blog si imi da o mare satisfactie. Pupici tuturor!

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Draga Lenuta (stii ca eu asa iti spun) felicitari pentru interviu, pentru sinceritatea si candoarea ta, pentru retetele tale minunate cu care ne incanti si le pregatesti pentru cei dragi tie. Cred ca nepoteii tai sunt fericiti sa vina in vizita la bunica si sunt tratati regeste, numai cu bunatati. Cat despre blogut, deja ii poti spune blog. Nu mai este atat de micut, a crescut mare, pentru ca ai pus multa pasiune in el. Ma bucur ca suntem prieteni. Te pupam, Doina si Nicu.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Lenuta, nici nu stii cat ma bucur acum, dupa ce ti-am citit interviul! Sincere felicitari, te asteptam pe aceasta pagina! Sper din tot sufletul ca visul tau (frumos!!) sa ti se indeplineasca! Asa ceva mi-as dori si eu, deja sunt putin melancolica dupa ce ti-am citit vorbele, ce frumos trebuie sa fie... Felicitari pentru toata munca depusa pe site si pe blog, felicitari pentru familia frumoasa, felicitari pentru talentul culinar! Te pup!

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Frumos interviu, ai toata admiratia mea, urmaresc cu mare interes retetele tale si le gasesc interesante si gustoase. Iti doresc multa sanatate si sa ne delectezi pe mai departe cu retetele tale deosebite, sa te bucuri de familie si nepotei si sa realizezi tot ce iti doresti. Nu iti cunosc numele blog-ului deoarece am vrut sa-l vizitez. Cu mare drag,

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Draga Maria, Urmaresc cu interes fiecare interviu, deoarece ajung sa aflu mai mult despre prietenele mele in ale gatitului, gasesc sfaturi noi si retetele suna mult mai pesonale decat cele dintr-un site neutru. Admir retetele tale si avand grija de mama ta , imi inchipui cu cat sacrificiu le realizezi; asa cum ai mentionat , gatitul cere timp si concentrare. Felicitari pentru articol. Ai o familie foarte frumoasa si " foarte norocoasa" pentru ca au o mama atat de deosebita , care ii alinta cu astfel de mancari. Iti doresc multa sanatate si sa-ti realizezi visul de a te muta in casa parinteasca; nimic nu e mai bun si mai aromat decat produsele proprii. De asememnea iti doresc sa calatoresti cat mai mult; vei avea parte de experiente culinare deosebite. Si eu iubesc tocanita de pui pe care o fac la fel ca si tine, deoarece bunica mea materna era din judetul Alba.O prepar fie cu mamaliguta , fie cu piureu de cartofi; bunica o facea cu nocherli, dar eu nu stiu sa le fac. Asteptam noi retete si vesti bune de la tine. Te pup,Mihaela

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Valentina, Angela(sora mea de suflet), Adi, Cely, Flori de piatra, va multumesc frumos pt cuvintele voastre frumoase si sincere. Ma bucur ca sunteti membrii acestei uriase familii, gustos.ro

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Sunt placut impresionata de mica descriere a Mariei Elena, din acest interviu, care demonstreaza ca este o adevarata gospodina.Ai toata admiratia mea si iti doresc sa te poti reintoarce in casa parinteasca.Foarte frumos ai descris acest vis al tau.

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Salut cu multa caldura prezenta doamnei Burdulea printre gustoase. Dupa cum reiese si din frumoasa prezentare, Elena este un exmplu de gospodina desavarsita.Ma bucur sa te cunosc mai bine prin intermediul interviului. Te admir,imi place sa ma inspir din retetele prezentate de tine. Iti doresc multa sanatate si implinirea dorintelor!

  • Fara foto

    Adrian, 05 martie 2010

    Felicitari pentru interviu

  • Fara foto

    Angela, 04 martie 2010

    Am citit interviul cu mult drag. Esti o ardeleanca "get-beget", si in vorbe dar si in arta gatitului. Te felicit pentru acest interviu, si iti doresc putere de munca si nu in ultimul rand, idei. Pentru ca, in orice arta, daca nu ai idei, nu faci nimic. Poti sa ai ingrediente gramada...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Draga Elena esti exact asa cum mi te-am imaginat...Ai un suflet mare,esti talentata,pasionata de ceea ce faci,chiar romantica pot spune...Sa va dea Dumnezeu sanatate,putere de munca pentru a va indeplini visul de a reveni in casa parinteasca cat mai repede cu putinta...