In cazul in care carnea de miel vi se pare ca nu cade bine la stomac si doriti un preparat mai usor, puteti incerca o reteta clasica de stufat de pui.
Ingrediente:

-600g carne de pui
-1 legatura de ceapa verde
-2 legaturi usturoi verde
-sare, piper, foi de dafin, ienibahar
-suc de rosii (proaspat sau la sticla)
-2 linguri de unt

Mod de preparare:

Am taiat ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si le-am calit putin, pana ce s-au inmuiat in unt. Am adaugat 200ml suc de rosii si am condimentat. Am lasat sa fiarba 10 minute. Am pus sosul intr-un vas si peste am asezat carnea de pui. Am continuat gatirea la cuptor timp de 40-45 minute pana ce carnea s-a rumenit delicios.

Alte delicii culinare gasiti pe slowfoodcuisine.blogspot.com

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto