In cazul in care carnea de miel vi se pare ca nu cade bine la stomac si doriti un preparat mai usor, puteti incerca o reteta clasica de stufat de pui.
Ingrediente:

-600g carne de pui
-1 legatura de ceapa verde
-2 legaturi usturoi verde
-sare, piper, foi de dafin, ienibahar
-suc de rosii (proaspat sau la sticla)
-2 linguri de unt

Mod de preparare:

Am taiat ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si le-am calit putin, pana ce s-au inmuiat in unt. Am adaugat 200ml suc de rosii si am condimentat. Am lasat sa fiarba 10 minute. Am pus sosul intr-un vas si peste am asezat carnea de pui. Am continuat gatirea la cuptor timp de 40-45 minute pana ce carnea s-a rumenit delicios.

Alte delicii culinare gasiti pe slowfoodcuisine.blogspot.com

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto