In cazul in care carnea de miel vi se pare ca nu cade bine la stomac si doriti un preparat mai usor, puteti incerca o reteta clasica de stufat de pui.
Ingrediente:
-600g carne de pui
-1 legatura de ceapa verde
-2 legaturi usturoi verde
-sare, piper, foi de dafin, ienibahar
-suc de rosii (proaspat sau la sticla)
-2 linguri de unt
Mod de preparare:
Am taiat ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si le-am calit putin, pana ce s-au inmuiat in unt. Am adaugat 200ml suc de rosii si am condimentat. Am lasat sa fiarba 10 minute. Am pus sosul intr-un vas si peste am asezat carnea de pui. Am continuat gatirea la cuptor timp de 40-45 minute pana ce carnea s-a rumenit delicios.
Alte delicii culinare gasiti pe slowfoodcuisine.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii