Andreea Ţui ne ofera: VITEL CU MASLINE

Cum la noi nu prea are trecere mielul, eu gatesc de multe ori cu ocazia Sfintelor Sarbatori vitel. Va propun o mâncare de vitel cu masline.

Andreea Ţui ne ofera: VITEL CU MASLINE

Ingrediente:

- o bucata pulpa de vitel;

- 5 cepe mari;

- 150g masline;

- 2 linguri cu bulion;

- 1/2 de cana cu vin;

- ulei, sare, piper boabe, foi de dafin.

Mod de preparare:

Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute.

Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul.

Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.

Apoi am adaugat carnea si am dat la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!

Va doresc Sarbatori linistite!

Alte retete delicioase ale Andree Tui gasiti pe blogul: In-bucataria-mea.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise