Andreea Ţui ne ofera: VITEL CU MASLINE

Cum la noi nu prea are trecere mielul, eu gatesc de multe ori cu ocazia Sfintelor Sarbatori vitel. Va propun o mâncare de vitel cu masline.

Andreea Ţui ne ofera: VITEL CU MASLINE

Ingrediente:

- o bucata pulpa de vitel;

- 5 cepe mari;

- 150g masline;

- 2 linguri cu bulion;

- 1/2 de cana cu vin;

- ulei, sare, piper boabe, foi de dafin.

Mod de preparare:

Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute.

Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul.

Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.

Apoi am adaugat carnea si am dat la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!

Va doresc Sarbatori linistite!

Alte retete delicioase ale Andree Tui gasiti pe blogul: In-bucataria-mea.blogspot.com

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure