Un fel de mancare foarte usor de preparat si extrem de gustos. Este perfect atat pentru o cina in familie, cat si pentru a va servi invitatii la o masa festiva.
Ingrediente:
1,5 kg cartofi,
1 şi 1/2 piept de pui,
o cutie de ciuperci,
150 g caşcaval,
sare, piper, ulei, boia iute,
condiment pentru carne de pui
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie cubuleţe mici. Se sărează, se stropesc cu ulei şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pun în cuptor.
Separat, pieptul de pui se taie cubuleţe mici şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă sare, piper, condiment de pui, boia iute. Când cartofii încep să se rumenească, se adaugă peste ei bucăţile de pui, ciupercile şi caşcavalul ras.
Se pun înapoi în cuptor şi se mai lasă până ce caşcavalul se topeşte şi totul devine rumen.
Se pot servi imediat, dar sunt la fel de gustoşi şi a doua zi, lângă o salată de varză.
Gasiti si alte mancaruri delicioase pe blogul: bettykitchen.files.wordpress.com
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii