Isabela Dobrin ne ofera: Prajitura cu branza dulce

Particip la masa de Paste de pe Gustos.ro cu o prajitura cu branza dulce si visine, care poate inlocui cu succes traditionala Pasca de Paste.

Isabela Dobrin ne ofera: Prajitura cu branza dulce

Prajitura cu branza dulce, visine si putin gris

Ingrediente: (12 persoane)

1 borcan visine (720ml) eu am pus cirese confiate, cca.300 g

1 kg branza dulce de vaci sau ricotta

125 g unt moale

200 g zahar

1 pliculet vanilie

4 linguri suc de lamaie

4 oua

4 linguri de gris

2 lingurite praf de copt

1 pachet budinca de vanilie

zahar pudra

Preparare: Se scurg visinele intr-o strecuratoare de suc.

Bateti untul cu 100 g de zahar, vanilia si lamaia pana obtineti o crema omogena.

Separati ouale. Adaugati galbenusurile in crema de unt unul cate unul, amestecati pana se omogeniza.

Separat amestecati grisul cu praful de budinca si praful de copt.

Adaugati in compozitie si amestecati bine. Adaugati si branza, amestecati pana se omogenizeaza. Visinile scurse bine de suc.

Bateti si albusurile cu restul de zahar.

Le adaugati in compozitie si amestecati usor, de jos in sus, sa nu se lase compozitia.

Turnati intr-o forma rotunda detasabila, cu diametrul de 20 cm.

Si dati-o la cuptorul preincalzit la 175°C, pentru 70 de minute.

Dupa acest timp o mai lasati 30 de minute in forma si pe urma o rasturnati si pudrati cu zahar pudra.

Mai multe retete gustoase gasiti pe blogul: Dobrinisabela.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise