Nu puteam sa nu pregatesc mai ales ca asa dupa cum bine stiti ne place tare mult pestele, asa ca va invit la masa, va astept, sunteti invitatii mei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam si apoi spalam bucatile de peste. Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior. Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil. Condimentam cu cimbru. Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele si turnam apoi vinul si un pahar cu apa. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 minute, dupa care scoatem folia, stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.
Este delicios.
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul Mmihalache.blogspot.com.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii