Nu puteam sa nu pregatesc mai ales ca asa dupa cum bine stiti ne place tare mult pestele, asa ca va invit la masa, va astept, sunteti invitatii mei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam si apoi spalam bucatile de peste. Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior. Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil. Condimentam cu cimbru. Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele si turnam apoi vinul si un pahar cu apa. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 minute, dupa care scoatem folia, stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.
Este delicios.
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul Mmihalache.blogspot.com.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii