Iata o reteta delicioasa pentru masa de Paste, fiind o alternativa delicioasa la carnea de miel.
Roastbeef
Ingrediente:
1bucata de carne pentru roastbeef-cotlet de vitel 1.500 - 2.000 gr.
mustar cu boabe dijon
sare groasa de bucatarie
piper proaspat macinat
1fir de rozmarin proaspat
1fir de cimbru
1fir de coriandu
2 linguri boabe de piper rosu
putine frunze de patrunjel
4 linguri ulei de masline
4 catei de usturoi
Mod de preparare:
Se spala bine bucata de carne dupa care se usuca cu un prosop curat. Se unge toata bucata cu mustar pe toata suprafata si de asemeni cu ulei de masline. Se pune pe o tava si se frige in cuptor la 250 de grade 5 minute pe fiecare parte. Se coboara temperatura la 180 de grade si se continua frigerea carnii inca 20 de minute.
Intre timp tocam toate frunzele cu piperul rosu si cateii de usturoi, se amesteca impreuna si se tavaleste carnea in acest strat de mirodenii. Asteptam 10 minute si o taiem felii subtiri.
Se serveste cu cartofi tineri la cuptor sau cu orez alb.
Pofta buna si un Paste fericit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii