Iata o reteta delicioasa pentru masa de Paste, fiind o alternativa delicioasa la carnea de miel.
Roastbeef

Ingrediente:
1bucata de carne pentru roastbeef-cotlet de vitel 1.500 - 2.000 gr.
mustar cu boabe dijon
sare groasa de bucatarie
piper proaspat macinat
1fir de rozmarin proaspat
1fir de cimbru
1fir de coriandu
2 linguri boabe de piper rosu
putine frunze de patrunjel
4 linguri ulei de masline
4 catei de usturoi

Mod de preparare:
Se spala bine bucata de carne dupa care se usuca cu un prosop curat. Se unge toata bucata cu mustar pe toata suprafata si de asemeni cu ulei de masline. Se pune pe o tava si se frige in cuptor la 250 de grade 5 minute pe fiecare parte. Se coboara temperatura la 180 de grade si se continua frigerea carnii inca 20 de minute.
Intre timp tocam toate frunzele cu piperul rosu si cateii de usturoi, se amesteca impreuna si se tavaleste carnea in acest strat de mirodenii. Asteptam 10 minute si o taiem felii subtiri.
Se serveste cu cartofi tineri la cuptor sau cu orez alb.

Pofta buna si un Paste fericit!

Gasiti si alte retete delicioase pe profilul doamnei Mirela Yosub: http://www.gustos.ro/utilizator/kok-miori/

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto