Mirela Yosub ne ofera: Roastbeef

Iata o reteta delicioasa pentru masa de Paste, fiind o alternativa delicioasa la carnea de miel.

Mirela Yosub ne ofera: Roastbeef

Roastbeef

Ingrediente:

1bucata de carne pentru roastbeef-cotlet de vitel 1.500 - 2.000 gr.

mustar cu boabe dijon

sare groasa de bucatarie

piper proaspat macinat

1fir de rozmarin proaspat

1fir de cimbru

1fir de coriandu

2 linguri boabe de piper rosu

putine frunze de patrunjel

4 linguri ulei de masline

4 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se spala bine bucata de carne dupa care se usuca cu un prosop curat. Se unge toata bucata cu mustar pe toata suprafata si de asemeni cu ulei de masline. Se pune pe o tava si se frige in cuptor la 250 de grade 5 minute pe fiecare parte. Se coboara temperatura la 180 de grade si se continua frigerea carnii inca 20 de minute.

Intre timp tocam toate frunzele cu piperul rosu si cateii de usturoi, se amesteca impreuna si se tavaleste carnea in acest strat de mirodenii. Asteptam 10 minute si o taiem felii subtiri.

Se serveste cu cartofi tineri la cuptor sau cu orez alb.

Pofta buna si un Paste fericit!

Gasiti si alte retete delicioase pe profilul doamnei Mirela Yosub: http://www.gustos.ro/utilizator/kok-miori/

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura