Ingrediente:
250 gr ciocolata neagra 75%
125 gr unt
6 oua
175 gr zahar
Extract de vanilie
Se topeste ciocolata si untul si se lasa la racit.
Se bat intr-un vas 4 albuse cu 100gr de zahar, si in alt vas 2 oua plus cele 4 galbenuse ramase cu 75 gr de zahar si vanilia. In vasul cu galbenuse se adauga incet ciocolata topita cu ut, apoi se incorporeaza si albusele.
Intr-o forma cu arc se pune pe fund hartie de copt si se toarna compozitia. Se da la cuptorul incins la 180 C pentru 40 de minute, cand trebuie sa fie crescuta si crapata. Se lasa la racit in forma, timp in care se lasa si se formeaza „cuibul”.
Se scoate din forma si se umple cu oua de ciocolata.
Gasiti mai multe retete splendide pe blogul: Foodiefamily.ro/blog
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii