Ingrediente:
250 gr ciocolata neagra 75%
125 gr unt
6 oua
175 gr zahar
Extract de vanilie
 
Se topeste ciocolata si untul si se lasa la racit.
Se bat intr-un vas 4 albuse cu 100gr de zahar, si in alt vas 2 oua plus cele 4 galbenuse ramase cu 75 gr de zahar si vanilia. In vasul cu galbenuse se adauga incet ciocolata topita cu ut, apoi se incorporeaza si albusele.
 
Intr-o forma cu arc se pune pe fund hartie de copt si se toarna compozitia. Se da la cuptorul incins la 180 C pentru 40 de minute, cand trebuie sa fie crescuta si crapata. Se lasa la racit in forma, timp in care se lasa si se formeaza „cuibul”.

Se scoate din forma si se umple cu oua de ciocolata.

Gasiti mai multe retete splendide pe blogul: Foodiefamily.ro/blog

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto