O ciorba delicioasa, perfecta pentru masa de Paste. Ingredientul inedit la aceasta ciorba este macrisul, care speram sa va placa.

Ingrediente

500 g carne miel,
2-3 morcovi,
1 patrunjel radacina,
1 ceapa
tarhon,
leustean verde,
300 g frunze macris,
1 galbenus ,
smintina,
sare si piper

Mod de preparare

Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare. Spuma care se face se ia cu spumiera.
 Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.
Cind sunt aproape fierte toate , se adauga 300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.
Pofta mare!

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: sidyskitchen.blogspot.com

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Sanda Rachita, 10 aprilie 2015

    vreau si eu reteta