Sidonia Toncean ne ofera: CIORBA de MIEL cu MACRIS

O ciorba delicioasa, perfecta pentru masa de Paste. Ingredientul inedit la aceasta ciorba este macrisul, care speram sa va placa.

Sidonia Toncean ne ofera: CIORBA de MIEL cu MACRIS

Ingrediente

500 g carne miel,

2-3 morcovi,

1 patrunjel radacina,

1 ceapa

tarhon,

leustean verde,

300 g frunze macris,

1 galbenus ,

smintina,

sare si piper

Mod de preparare

Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.

Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.

Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare. Spuma care se face se ia cu spumiera.

Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.

Cind sunt aproape fierte toate , se adauga 300g frunze de macris si se fierbe in continuare .

Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.

La sfarsit se adauga leustean verde tocat.

Pofta mare!

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: sidyskitchen.blogspot.com

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor