O ciorba delicioasa, perfecta pentru masa de Paste. Ingredientul inedit la aceasta ciorba este macrisul, care speram sa va placa.
Ingrediente
500 g carne miel,
2-3 morcovi,
1 patrunjel radacina,
1 ceapa
tarhon,
leustean verde,
300 g frunze macris,
1 galbenus ,
smintina,
sare si piper
Mod de preparare
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare. Spuma care se face se ia cu spumiera.
Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.
Cind sunt aproape fierte toate , se adauga 300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.
Pofta mare!
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: sidyskitchen.blogspot.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii