Silvia Varadi ne ofera: COTLETE DE MIEL LA CUPTOR

Imi face o mare placere sa va prezint si eu o reteta din carne de miel pentru masa de Paste.

Silvia Varadi ne ofera: COTLETE DE MIEL LA CUPTOR

Ingrediente:

1 coasta de miel

10-12 spring carrot (pot fi si morcovi tineri congelati)

2 -3 cartofi potriviti

1 legatura ceapa verde

6-7 verze de bruxelles proaspata (merge si congelata)

1 ardei gras verde

3-4 catei de usturoi sau 1 legatura verde

150ml vin alb

50ml ulei

cimbru, rozmarin

sare si piper

Mod de preparare:

Se spala bine coastele si se curata legumele. Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate.Condimentam carnea peste tot cu sare, piper, cimbru si frecam costele cu usturoiul zdrobit. Se unesc apoi coastele astfel incat sa obtinem o coronita. Se prind capetele cu scobitoare sau se pot coase (desi la cuptor la mine s-a desfacut intrucat nu a fost suficient de mare).

Coronita astfel obtinuta se asaza intr-o tava. Mijlocul se umple cu o parte din legumele taiate iar restul se repatizeaza in jurul ei. Se stropeste totul cu o cescuta cu apa si ulei si lasam la cuptor aproximativ 1 ora. Din cand in cand stropim cu sosul format in tava. Spre final adaugam vinul. Mai lasam 20 de minute si gata. Se serveste alaturi de o salata la alegere.

Mai multe retete delicioase ale Silviei Varadi gasiti aici: http://www.gustos.ro/utilizator/zrmv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise