Silvia Varadi ne ofera: COTLETE DE MIEL LA CUPTOR

Imi face o mare placere sa va prezint si eu o reteta din carne de miel pentru masa de Paste.

Silvia Varadi ne ofera: COTLETE DE MIEL LA CUPTOR

Ingrediente:

1 coasta de miel

10-12 spring carrot (pot fi si morcovi tineri congelati)

2 -3 cartofi potriviti

1 legatura ceapa verde

6-7 verze de bruxelles proaspata (merge si congelata)

1 ardei gras verde

3-4 catei de usturoi sau 1 legatura verde

150ml vin alb

50ml ulei

cimbru, rozmarin

sare si piper

Mod de preparare:

Se spala bine coastele si se curata legumele. Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate.Condimentam carnea peste tot cu sare, piper, cimbru si frecam costele cu usturoiul zdrobit. Se unesc apoi coastele astfel incat sa obtinem o coronita. Se prind capetele cu scobitoare sau se pot coase (desi la cuptor la mine s-a desfacut intrucat nu a fost suficient de mare).

Coronita astfel obtinuta se asaza intr-o tava. Mijlocul se umple cu o parte din legumele taiate iar restul se repatizeaza in jurul ei. Se stropeste totul cu o cescuta cu apa si ulei si lasam la cuptor aproximativ 1 ora. Din cand in cand stropim cu sosul format in tava. Spre final adaugam vinul. Mai lasam 20 de minute si gata. Se serveste alaturi de o salata la alegere.

Mai multe retete delicioase ale Silviei Varadi gasiti aici: http://www.gustos.ro/utilizator/zrmv.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor