Va gandeati sa va faceti rezervare la restaurantul lui David Beckham? Ei bine, pentru asta ar trebui sa mai asteptati cateva luni. Union Street Café, localul lui Beckham si al lui Gordon Ramsay, va fi deschis abia pe 16 septembrie, insa pe site-ul oficial au fost inregistrate deja 2.500 de rezervari.

La doar patru ore de la lansarea site-ului oficial al restaurantului, peste 2.500 de persoane s-au “inghesuit” sa rezerve o masa, astfel ca Union Street Café promite sa fie unul dintre cele mai de succes localuri din Londra, avand clientela asigurata pana la sfarsitul lunii noiembrie. 
 
Dupa retragerea din lumea fotbalului, fostul sportiv David Beckham a decis ca este timpul sa se dedice lumii culinare si sa deschida alaturi de celebrul bucatar, Gordon Ramsay, un restaurant-cafenea de inspiratie mediteraneeana. Designul restaurantului a fost realizat de Russel Sage, care a gandit spatiul in asa fel incat clientii vor putea vedea cum bucatarii gatesc mancarea chiar in fata ochilor lor. Union Street Café, situat in Southwark, Londra, isi va deschide portile pe 16 septembrie si se va bucura cu siguranta de un imens succes.

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Doina Beckers, 07 septembrie 2013

    j adore GORDON <3.