În special în perioada de iarnă,  când organismul nostru are nevoie de mai mulți nutrienți, punem accentul pe consumul de alimente și băuturi sănătoase, pentru care corpul nostru ne mulțumește.

Pentru a obține maximul din fructele și legumele pe care le consumăm avem nevoie de dispozitive care să faciliteze această abordare a stilului de viață începând din casa noastră. Sucurile reprezintă una dintre modalitățile pe care le folosim pentru a ne asigura că aportul de alimente sănătoase este optim. Îmbinând ingrediente în tot felul de moduri putem produce suc proaspăt și sănătos, pe gustul tuturor. Iar instrumentul cu care puteți obține acest lucru este un storcător care va produce cel mai bun suc fără a-și pierde substanțele nutritive și fără a compromite gustul. Kuvings B6000 PLUS este ceea ce vă poate fi necesar pentru un mix perfect.

Red Antioxidant, la KuvingsGreen Vita Mix, la Kuvings


Exotic Picant, la KuvingsSuc din Nectarine, Ardei Gras si Mango, la KuvingsSuc verde cu spanac, patrunjel si ghimbir pentru imunitate, la KuvingsSuc cu castravete, mar si ghimbir la Kuvings


Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii