Affligem, berea belgiană certificată de abație, una dintre ultimele 22 de beri de acest tip existente în lume, a cărei istorie începe în secolul al XI-lea, este acum disponibilă în România. Fiind relevantă pentru gusturile și stilurile de viață contemporane, Affligem se adresează acelora care caută un gust excepțional pe care să îl savureze într-un moment de relaxare.
 
Această bere are o calitate atemporală, dincolo de tendințe și de modă. Affligem este extrem de apreciată de către iubitorii de bere, oferind o selecție de sortimente care reflectă extraordinara moștenire, autenticitatea și calitatea desăvârșită a berii belgiene. 
 
Affligem este importată în România de HEINEKEN și este disponibilă în două variante care acoperă o varietate de preferințe și ocazii de consum: Affligem Blondă și Affligem Double.  Produsul este îmbuteliat în sticle de 0.3 litri și va fi disponibil în locații premium din toată țara, din rețeaua retail și horeca. 
 
Berea Affligem a fost creată în anul 1074 de șase cavaleri care și-au schimbat armurile cu robele călugărești, dedicându-și viața însușirii artei meșteșugărești a fabricării berii și a obținerii unui gust unic. Berea Affligem păstrează rețeta originală‚ Formula Antiqua Renovata, care garantează ca gustul deosebit al acesteia să rămână neschimbat și, totodată, este o combinație perfectă între moștenire și modernitate. O trăsătură distinctă berii Affligem este dubla fermentație: în fiecare sticlă de bere se adaugă un tip special de drojdie, care aduce gustului berii un plus de maturitate, complexitate și distincție. 
 
"Affligem este o bere deosebită, contemporană, care se adresează consumatorilor sofisticați, în căutarea unui plus de rafinament. Calitatea și puritatea berii s-au păstrat neschimbate de 1000 de ani datorită respectării rețetei originale, care s-a transmis din generație în generație. Suntem încântați să adăugăm această bere în portofoliul nostru și credem cu tărie că va fi pe gustul celor mai exigenți “connaisseuri", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Brands HEINEKEN România.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii