Affligem, berea belgiană certificată de abație, una dintre ultimele 22 de beri de acest tip existente în lume, a cărei istorie începe în secolul al XI-lea, este acum disponibilă în România. Fiind relevantă pentru gusturile și stilurile de viață contemporane, Affligem se adresează acelora care caută un gust excepțional pe care să îl savureze într-un moment de relaxare.
 
Această bere are o calitate atemporală, dincolo de tendințe și de modă. Affligem este extrem de apreciată de către iubitorii de bere, oferind o selecție de sortimente care reflectă extraordinara moștenire, autenticitatea și calitatea desăvârșită a berii belgiene. 
 
Affligem este importată în România de HEINEKEN și este disponibilă în două variante care acoperă o varietate de preferințe și ocazii de consum: Affligem Blondă și Affligem Double.  Produsul este îmbuteliat în sticle de 0.3 litri și va fi disponibil în locații premium din toată țara, din rețeaua retail și horeca. 
 
Berea Affligem a fost creată în anul 1074 de șase cavaleri care și-au schimbat armurile cu robele călugărești, dedicându-și viața însușirii artei meșteșugărești a fabricării berii și a obținerii unui gust unic. Berea Affligem păstrează rețeta originală‚ Formula Antiqua Renovata, care garantează ca gustul deosebit al acesteia să rămână neschimbat și, totodată, este o combinație perfectă între moștenire și modernitate. O trăsătură distinctă berii Affligem este dubla fermentație: în fiecare sticlă de bere se adaugă un tip special de drojdie, care aduce gustului berii un plus de maturitate, complexitate și distincție. 
 
"Affligem este o bere deosebită, contemporană, care se adresează consumatorilor sofisticați, în căutarea unui plus de rafinament. Calitatea și puritatea berii s-au păstrat neschimbate de 1000 de ani datorită respectării rețetei originale, care s-a transmis din generație în generație. Suntem încântați să adăugăm această bere în portofoliul nostru și credem cu tărie că va fi pe gustul celor mai exigenți “connaisseuri", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Brands HEINEKEN România.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto