Si saptamana aceasta va recomandam o minunata retetea pe care o puteti pregati cu usurinta, aripioare de pui picante cu piure de cartofi.
Ingrediente (pentru 4 portii):
1 kg aripioare de pui (10-12 bucati),
1 plic Knorr Punga Magica pentru friptura de pui picant 30g,
1 cutie Knorr Piure de cartofi,
125 ml lapte,
50g de margarina Delma pentru copt si gatit.
Mod de preparare:
Puneti aripioarele in punga magica si adaugati toata cantitatea de condimente. Agitati usor, pana la uniformizare, si sigilati punga. Asezati punga pe tava, gauriti-o in cateva locuri cu o scobitoare si introduceti tava in cuptor circa 50°C (la foc mediu). Intre timp, preparati piureul.
Aduceti la fierbere 375 ml de apa impreuna cu 125 ml de lapte si o lingurita de Knor Magia Aromelor 12 legume. Luati de pe foc amestecul si adaugati continutul pachetului Knorr Piure de cartofi si o lingurita de margarina Delma pentru copt si gatit. Amestecati apoi pana la omogenizare. Puteti turna sosul de la friptura peste piure.
Pofta buna!
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii