Si saptamana aceasta va recomandam o minunata retetea pe care o puteti pregati cu usurinta, aripioare de pui picante cu piure de cartofi.
Ingrediente (pentru 4 portii):
1 kg aripioare de pui (10-12 bucati),
1 plic Knorr Punga Magica pentru friptura de pui picant 30g,
1 cutie Knorr Piure de cartofi,
125 ml lapte,
50g de margarina Delma pentru copt si gatit.
Mod de preparare:
Puneti aripioarele in punga magica si adaugati toata cantitatea de condimente. Agitati usor, pana la uniformizare, si sigilati punga. Asezati punga pe tava, gauriti-o in cateva locuri cu o scobitoare si introduceti tava in cuptor circa 50°C (la foc mediu). Intre timp, preparati piureul.
Aduceti la fierbere 375 ml de apa impreuna cu 125 ml de lapte si o lingurita de Knor Magia Aromelor 12 legume. Luati de pe foc amestecul si adaugati continutul pachetului Knorr Piure de cartofi si o lingurita de margarina Delma pentru copt si gatit. Amestecati apoi pana la omogenizare. Puteti turna sosul de la friptura peste piure.
Pofta buna!



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii