Aripioare de pui picante cu piure de cartofi

Si saptamana aceasta va recomandam o minunata retetea pe care o puteti pregati cu usurinta, aripioare de pui picante cu piure de cartofi.

Aripioare de pui picante cu piure de cartofi

 

Ingrediente (pentru 4 portii):

1 kg aripioare de pui (10-12 bucati),

1 plic Knorr Punga Magica pentru friptura de pui picant 30g,

1 cutie Knorr Piure de cartofi,

125 ml lapte,

50g  de margarina Delma pentru copt si gatit.

 

Mod de preparare:

Puneti aripioarele in punga magica si adaugati toata cantitatea de condimente. Agitati usor, pana la uniformizare, si sigilati punga. Asezati punga pe tava, gauriti-o in cateva locuri cu o scobitoare si introduceti tava in cuptor circa 50°C (la foc mediu). Intre timp, preparati piureul.

Aduceti la fierbere 375 ml de apa impreuna cu 125 ml de lapte si o lingurita de Knor Magia Aromelor 12 legume. Luati de pe foc amestecul si adaugati continutul pachetului Knorr Piure de cartofi si o lingurita de margarina Delma pentru copt si gatit. Amestecati apoi pana la omogenizare. Puteti turna sosul de la friptura peste piure.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi