Si saptamana aceasta va recomandam o minunata retetea pe care o puteti pregati cu usurinta, aripioare de pui picante cu piure de cartofi.

 

Ingrediente (pentru 4 portii):

1 kg aripioare de pui (10-12 bucati),

1 plic Knorr Punga Magica pentru friptura de pui picant 30g,

1 cutie Knorr Piure de cartofi,

125 ml lapte,

50g  de margarina Delma pentru copt si gatit.

 

Mod de preparare:

Puneti aripioarele in punga magica si adaugati toata cantitatea de condimente. Agitati usor, pana la uniformizare, si sigilati punga. Asezati punga pe tava, gauriti-o in cateva locuri cu o scobitoare si introduceti tava in cuptor circa 50°C (la foc mediu). Intre timp, preparati piureul.

Aduceti la fierbere 375 ml de apa impreuna cu 125 ml de lapte si o lingurita de Knor Magia Aromelor 12 legume. Luati de pe foc amestecul si adaugati continutul pachetului Knorr Piure de cartofi si o lingurita de margarina Delma pentru copt si gatit. Amestecati apoi pana la omogenizare. Puteti turna sosul de la friptura peste piure.

Pofta buna!

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Foarte buna si usor de preparat !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    In mod sigur sunt tare,tare gustoase...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Foarte bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Foarte bun.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

    O bunatate, felicitari pentru articol.

  • Lia

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Rapid si bun!

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Mmm, ce bine arata!