Au inceput inscrierile la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit

S-a dat startul inscrierilor pentru Cupa Agentiilor la Gatit, cel mai important eveniment culinar pentru industria creativa din Romania, aflat acum la prima editie. Competitia, marca IQads si Mixtopia.ro, va avea loc pe 17 si 18 octombrie, la Kuxa Studio si se vrea a fi legatura perfecta intre placerea de a gati si creativitate.

Au inceput inscrierile la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit

Inscrierile se vor desfasura in perioada 11 septembrie – 10 octombrie 2013 pe baza unei taxe de 150 de euro/echipa si a formularului de inscriere disponibil public pe site-ul competitiei cupaagentiilor.iqads.ro/gatit. Formularul trebuie trimis pe adresa [email protected].

Reteta de succes suna astfel: un numar de maxim 22 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, acelasi numar si tip de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.

Juriul competitiei va fi alcatuit din: Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica - food stylist si Stela Cristea - Manager Proiect Gustos.ro. Fiecare membru al juriului va evalua toate echipele, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului alocat, team work, aspectul farfuriei, gust si creativitatea denumirii preparatului.

Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

In cadrul Cupei Agentiilor la Gatit vor fi oferite 7 premii: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie si Cel mai ingenios nume de preparat.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro si Radio Guerrilla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise