Au inceput inscrierile pentru cel mai important eveniment culinar dedicat industriei creative din Romania, Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli si savurata cu Staropramen, aflata acum la a II-a editie sub umbrela IQads si Mixtopia.ro.
Gatitul e la mare moda si chiar vom face o petrecere din asta pe 9, 10 si 11 aprilie!
Perioada de inscrieri este deschisa pana pe 12 martie, o luna de zile in care toti cei cu talent culinar din agentii au timp sa formeze echipe de maxim 4 persoane si sa intre in competitie pe baza unei taxe de inscriere de 200 de euro/echipa si a formularului de inscriere disponibil pe site, care trebuie sa ajunga la adresa [email protected].
Reteta de succes a fost deja probata la prima editie: un numar de maxim 24 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, un numar limitat, dar totusi suficient de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.
Regulamentul competitiei este disponibil aici impreuna cu toate detaliile necesare inscrierii si cu informatii despre echipele care isi anunta participarea.Va exista un juriu al competitiei care sa evalueze evolutia fiecarei echipe, iar punctajele acordate de ei vor urmari criterii precum creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului alocat, munca in echipa, aspectul farfuriei, gustul si creativitatea denumirii preparatului.
Anul trecut castigatorii titlului de Agentia Anului la Gatit au fost cei de la Starcom cu echipa Dregatori la Cratita. Echipa castigatoare s-a calificat in finala cu preparatul “Adancata City”, iar la proba de desert din finala au impresionat juriul cu prajitura “Toamna boierilor”.
Anul acesta, in cadrul Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL vor fi oferite premii pentru Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Premiu pentru Cea mai frumoasa farfurie si multe alte premii speciale si competitii delicios de creative, care urmeaza sa fie anuntate.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii