Au inceput inscrierile pentru editia a doua a Cupei Agentiilor la Gatit

Au inceput inscrierile pentru cel mai important eveniment culinar dedicat industriei creative din Romania, Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli si savurata cu Staropramen, aflata acum la a II-a editie sub umbrela IQads si Mixtopia.ro.

Au inceput inscrierile pentru editia a doua a Cupei Agentiilor la Gatit

Gatitul e la mare moda si chiar vom face o petrecere din asta pe 9, 10 si 11 aprilie!

Perioada de inscrieri este deschisa pana pe 12 martie, o luna de zile in care toti cei cu talent culinar din agentii au timp sa formeze echipe de maxim 4 persoane si sa intre in competitie pe baza unei taxe de inscriere de 200 de euro/echipa si a formularului de inscriere disponibil pe site, care trebuie sa ajunga la adresa [email protected].

Reteta de succes a fost deja probata la prima editie: un numar de maxim 24 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, un numar limitat, dar totusi suficient de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.

Regulamentul competitiei este disponibil aici impreuna cu toate detaliile necesare inscrierii si cu informatii despre echipele care isi anunta participarea.Va exista un juriu al competitiei care sa evalueze evolutia fiecarei echipe, iar punctajele acordate de ei vor urmari criterii precum creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului alocat, munca in echipa, aspectul farfuriei, gustul si creativitatea denumirii preparatului.

Anul trecut castigatorii titlului de Agentia Anului la Gatit au fost cei de la Starcom cu echipa Dregatori la Cratita. Echipa castigatoare s-a calificat in finala cu preparatul “Adancata City”, iar la proba de desert din finala au impresionat juriul cu prajitura “Toamna boierilor”.

Anul acesta, in cadrul Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL vor fi oferite premii pentru Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Premiu pentru Cea mai frumoasa farfurie si multe alte premii speciale si competitii delicios de creative, care urmeaza sa fie anuntate.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura