BILLA România deschide primul magazin din județul Vrancea

BILLA România inaugurează cu mare bucurie în data de 17 aprilie primul său magazin din Focșani, județul Vrancea, ridicând numărul rețelei naționale la 81 de unităţi.   Magazinul situat în Piața Unirii, bulevandrul Dimitrie Cantemir, numărul 3, oferă clienților 6.000 de articole într-un spatiu de vânzare de peste 500 mp.   

BILLA România deschide primul magazin din județul Vrancea

„Prin inaugurarea magazinului din Focșani, continuăm strategia noastră de expansiune și totodată venim în întâmpinarea clienţilor care doresc o gamă variantă de produse la cel mai bun preţ. Pe tot parcursul anului 2014 vom identifica oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi români să beneficieze de ofertele și serviciile BILLA România” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.
Magazinul din Focșani pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă.
Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 17 - 23 aprilie 2014.
La magazinul din Focșani clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până duminică de la 7 la 22.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura