Bucuriile dulci vin de la Boromir în luna cadourilor, o dată cu lansarea gamei de dulciuri sub brandul Fabrica de Amandine.

O echipă de cofetari pricepuţi transformă, zi de zi, cele mai proaspete ingrediente în deserturi delicioase cu cremă de nucă şi ciocolată, cremă de portocale sau cremă de lapte, decorate cu fulgi speciali de ciocolată.
 
Primele produse marca Fabrica de Amandine sunt uşor de recunoscut după eticheta roz ce poartă elegant numele fiecărui sortiment: Tort amandină, Tort cu nuci, Tort Albă ca Zăpada, Tort Orange, Cremşnit Napolean, Tort Mokacino.

Tradiția Boromir în fabricarea deserturilor delicioase a început în urmă cu 20 de ani, în Râmnicul Vâlcea. De atunci, cei mai buni şi experimentaţi cofetari şi patiseri au împărtăşit arta preparării deserturilor dar şi pasiunea lor, întregii echipe Boromir pentru ca astăzi să te bucuri de un portofoliu variat de produse de care nu te mai poţi sătura. Delicioasele torturi şi prajituri din gama Fabrica de Amandine se găsesc în reţelele Carrefour şi Penny.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii