Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pe 20 martie sărbătorim Ziua Internaţională a Macaronului. Considerate unul din cele mai rafinate deserturi din lume, les macarons sunt un simbol al artei culinare franţuzești răspândit peste tot în lume. De-a lungul timpului, acestea au devenit desertul-simbol al evenimentelor haute couture, al nunţilor, aniversărilor sau al ocaziilor speciale.   

Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pentru a celebra ziua de 20 martie, brutăriile Paul invită iubitorii acestor deserturi delicioase la un concurs prin care pot câştiga accesorii chic cu macarons: participanţii trebuie să îşi facă un selfie cu macarons de la Paul şi să îl posteze pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL. Cei care nu au cont se pot înscrie prin sincronizarea contului de Instagram cu cel de Facebook. Concursul se desfăşoară până pe 31 martie 2015, iar cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu o geantă elegantă și două coliere prețioase, accesorizate cu macarons.

Cei care iubesc les macarons sunt așteptați la Paul cu o gamă diversă de produse, în care vor găsi cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Mai multe detalii despre concursul Paul de Ziua Internațională a Macaronului puteți afla urmărind Facebook Paul România și Instagram Brutariile Paul.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise