Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pe 20 martie sărbătorim Ziua Internaţională a Macaronului. Considerate unul din cele mai rafinate deserturi din lume, les macarons sunt un simbol al artei culinare franţuzești răspândit peste tot în lume. De-a lungul timpului, acestea au devenit desertul-simbol al evenimentelor haute couture, al nunţilor, aniversărilor sau al ocaziilor speciale.   

Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pentru a celebra ziua de 20 martie, brutăriile Paul invită iubitorii acestor deserturi delicioase la un concurs prin care pot câştiga accesorii chic cu macarons: participanţii trebuie să îşi facă un selfie cu macarons de la Paul şi să îl posteze pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL. Cei care nu au cont se pot înscrie prin sincronizarea contului de Instagram cu cel de Facebook. Concursul se desfăşoară până pe 31 martie 2015, iar cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu o geantă elegantă și două coliere prețioase, accesorizate cu macarons.

Cei care iubesc les macarons sunt așteptați la Paul cu o gamă diversă de produse, în care vor găsi cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Mai multe detalii despre concursul Paul de Ziua Internațională a Macaronului puteți afla urmărind Facebook Paul România și Instagram Brutariile Paul.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor