Bunul simț pentru români înseamnă în primul rând folosirea formulelor de mulțumire. Cele mai des folosite expresii de bună creștere sunt “mulțumesc” și “te rog” alături de formula de salut “bună ziua”. Pornind de la importanța pe care o au bunul simț, educația și respectul pentru cei dragi din viața noastră, Bucegi lansează în perioada 19 mai – 4 iulie 2014 campania “Strânge semne de recunoștință și-mplinește o dorință” prin care premiază mesajele de mulțumire. 
 
Toți cei care sunt recunoscători pentru sfaturile bune primite de-a lungul vieții au acum ocazia să mulțumească și să împlinească dorința persoanei dragi prin intermediul marcii Bucegi. Mecanismul campaniei constă în strângerea codurilor unice din spatele etichetelor de pe conservele de pate carne, pate vegetal, carne și mâncare Bucegi și apoi, trimiterea prin SMS la 1757, împreună cu numele persoanei căreia i se mulțumește plus dorința acesteia. Cei înscriși în campanie pot câștiga aparate electrocasnice în fiecare oră sau unul dintre cele două premii mari a câte 10.000 de Euro. 
 
Mereu apropiat de valori precum bunul simț, ospitalitatea, familia și tradiția, Bucegi a inițiat incă de anul trecut campanii prin care dorește să le reamintească românilor importanța respectului și aprecierii celor din jur.
 
Mai multe informatii despre campanie puteți găsi pe www.suntrecunoscator.ro și  pagina de Facebook Bucegi https://www.facebook.com/Pateul.Bucegi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • gavriliuc mircea, 23 mai 2014

    MI-AM FACUT CONT DAR NU MA POT LOGA PENTRU A TRIMITE CODUL UNIC DE PE SPATELE ETICHETELOR DE LA CUTIA DE PATE BUCEGI.DE CE? MULTUMESC.