Bucureștenii gătesc și strâng fonduri la The Big Lunch

The Big Lunch Bucharest, cel mai mare prânz cu strângere de fonduri din România lansează un apel de proiecte din comunitate. Timp de două săptămâni, organizațiile non-guvernamentale sau grupurile de inițiativă își pot înscrie proiectul pentru care vor să facă fundraising pe platforma thebiglunch.ro. În urma selecției, 15 proiecte își vor organiza propriile evenimente în cadrul cărora vor găti și vor invita comunitatea să ia prânzul împreună și să susțină cauzele acestora prin donații The Big Lunch are loc pe 27 septembrie, în zeci de spații din București, pe parcursul a mai bine de patru ore.  

Bucureștenii gătesc și strâng fonduri la The Big Lunch

Apelul de proiecte se va desfășura între 4 și 18 august și va fi jurizat de echipa Fundației Comunitare București, organizatorul acestui eveniment. Înscrierea organizațiilor care vor să facă parte din prima ediție de The Big Lunch se face direct pe platforma thebiglunch.ro și constă în completarea unui formular de aplicație on-line. Începând cu 19 august cele 15 cauze câștigătoare vor fi anunțate tot pe platformă, urmând ca timp de o lună să deruleze propriile campanii de fundraising.

The Big Lunch îi încurajează pe bucureșteni să participe sau chiar să organizeze evenimente de susținere a celor 15 cauze împreună cu prietenii, vecinii, colegii, acasă, pe stradă, în parcuri, la terase, la serviciu un prânz în urma căruia fondurile strânse vor fi donate uneia dintre cele 15 cauze comunitare. Oricine poate contribui pe 27 septembrie la The Big lunch: fie că e vorba de restaurante, bistro-uri, mici afaceri de catering, bloguri din domeniul culinar ori chiar companii care vor să sponsorizeze acest eveniment.

Donațiile se vor putea efectua începând cu 20 august cu ajutorul Galantom.ro - comunitatea oamenilor de bine, platforma care ajută oamenii implicati să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Mai multe detalii, pe www.thebiglunch.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise