Gustos.ro are planuri frumoase pentru timpul tau liber. Petrece seara de 30 octombrie in compania marilor bucatari, alaturi de cel mai bun prieten!

Te invitam cu drag la filmul Super Chef, a carui premiera va alea loc in curand in Romania. Daca esti pasionat de lumea gastronomiei, filmul te va captiva si inspira in acelasi timp.

Super Chef ("Burnt") este o poveste amuzanta si emotionanta despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa in viata.

Distribuitia este una excelenta Bradley Cooper, impreuna cu Uma Thurman, Sienna Miller, Jamie Dornan si Emma Thompson, astfel incat reteta filmului nu poate fi decat una reusita.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga doua locuri la filmul Super Chef:
  • Simplu! Raspunde la intrebarea "Ce ti-ar placea sa iti gateasca un Super Chef?" printr-un link al respectivei retete descopetite pe www.gustos.ro
  • Scrie raspunsul tau in postarea dedicata acestui concurs pe pagina de pe pagina de facebook Gustos
Asteptam raspunsurile pana pe 27 octombrie. Pe 28 octombrie afla daca te numari printre castigatori. Te vei intalni la aceasta vizionare speciala cu multi pasionati ai gatitului.

Vizionarea va avea loc vineri, 30 octombrie, ora 20.00, la Cinema City din mall Sun Plaza, Bucuresti.

Mult succes!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Stan Diana, 23 octombrie 2015

    cheesecake http://www.gustos.ro/retete-culinare/cheesecake-cu-jeleu-de-piersici.html

  • Olimpia Mititelu, 22 octombrie 2015

    as dori ca un "chef" sa imi gateasca o supa "lapsa"........Stiti ce este ...????