Ce au mancat vedetele la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur

Ceremonia pentru Globurile de Aur se tine in fiecare an incepand din anul 1944, in cadrul acesteia acordandu-se premii pentru filmele si serialele americane. Evenimentul este unul dintre cele mai vizionate festivaluri ale anului, ocupand locul 3 dupa Premiile Oscar si Premiile Grammy.  

Ce au mancat vedetele la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur

Cina care are loc in timpul premierii este de fiecare data definitie a luxului si a elegantei. In acest an, cu ocazia celei de-a 72- a editii a evenimentului, Troy N. Thompson, bucatarul sef de la Beverly Hilton din Los Angeles, a pregatit cele mai delicioase feluri de mancare. Acesta s-a bucurat de ajutorul a 40 de bucatari, 50 de barmani si 250 de ospatari.

Cele trei feluri de mancare de care s-au bucurat invitatii au o nota moderna, avand un numar redus de calorii si un gust deosebit. Primul fel a fost format din Salata Waldorf cu dressing de lamaie, un aperitiv light dar foarte delicios.

Cel de-al doilea fel a constat in Filet Mignon marinat in ceapa si pastrav arctic la cuptor servite varza neagra cu fondue de tomate si crochete de cartofi.

La desert invitatii s-au putut bucura de 3 tipuri de prajituri, si anume Cheesecake cu lamaie, prajitura cu bezea, alune, ciocolata si cafea si prajitura cu ciocolata si caramel sarat.

Sursa articol si sursa foto: www.kitchendaily.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise