Ceremonia pentru Globurile de Aur se tine in fiecare an incepand din anul 1944, in cadrul acesteia acordandu-se premii pentru filmele si serialele americane. Evenimentul este unul dintre cele mai vizionate festivaluri ale anului, ocupand locul 3 dupa Premiile Oscar si Premiile Grammy.
 
Cina care are loc in timpul premierii este de fiecare data definitie a luxului si a elegantei. In acest an, cu ocazia celei de-a 72- a editii a evenimentului, Troy N. Thompson, bucatarul sef de la Beverly Hilton din Los Angeles, a pregatit cele mai delicioase feluri de mancare. Acesta s-a bucurat de ajutorul a 40 de bucatari, 50 de barmani si 250 de ospatari.
 
Cele trei feluri de mancare de care s-au bucurat invitatii au o nota moderna, avand un numar redus de calorii si un gust deosebit. Primul fel a fost format din Salata Waldorf cu dressing de lamaie, un aperitiv light dar foarte delicios.


 
Cel de-al doilea fel a constat in Filet Mignon marinat in ceapa si pastrav arctic la cuptor servite varza neagra cu fondue de tomate si crochete de cartofi.


 
La desert invitatii s-au putut bucura de 3 tipuri de prajituri, si anume Cheesecake cu lamaie, prajitura cu bezea, alune, ciocolata si cafea si prajitura cu ciocolata si caramel sarat. 




Sursa articol si sursa foto: www.kitchendaily.com
 

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Nico Marasescu, 15 ianuarie 2015

    Nu cred ca avem sanse!

  • Fara foto

    Mariana Mirica, 15 ianuarie 2015

    Cum aflam retetele la aceste produse care par delicioase si interesante ?

  • Fara foto

    Veronica Balica, 14 ianuarie 2015

    vrem si noi retetele !!