Ce spune cafeaua pe care o bei despre tine

In fiecare dimineata, iubitorii de cafea savureaza o ceasca din aceasta bautura pentru a-si putea incepe ziua asa cum trebuie. Unii dintre noi prefera un espresso, altii un latte machiatto, un capppuccino sau, de ce nu, chiar o cafea instant. Ce spun aceste preferinte despre personalitatea fiecaruia dintre cei care consuma zilnic cafea? Psihologul dr. Ramani Durvasula a efectuat o cercetare pe 1.000 de bautori de cafea. Iata ce a descoperit.      

Ce spune cafeaua pe care o bei despre tine

Dupa un studiu indelungat, dr. Durvasula a descoperit ca bautorii de cafea neagra, simpla, sunt oameni obisnuiti, care prefera o viata simpla, dar care pot fi uneori incapatanati si nerabdatori din fire. Spre deosebire de cei din prima categorie, cei care prefera un latte tind sa faca mai mult pe plac celor din jur si sa fie mai extrovertiti. Cu toate acestea, printre ei se pot numara si persoane nevrotice.
“Perfectionistii” sunt cei care comanda intotdeauna un cappuccino ca la carte. Au o personalitate puternica, le place sa controleze lucrurile care se intampla si uneori pot dezvolta obsesii sau pot fi foarte sensibili. In urma cercetarilor, a rezultat ca bautorii de cafea instant sunt persoane care prefera sa amane lucrurile si sa leneveasca din cand in cand. In cele din urma, persoanele care prefera cafeaua rece si dulce se incadreaza in tiparul “trend-setterilor” si al inovatorilor.

sursa: The Independent

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine