Chef Nicolai Tand şi elevii şcolii „Mihai Ionescu” oferă o masă caldă oamenilor străzii

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu „La Cantine de Nicolai”, Asociaţia Studenţească Amicus şi şcoala „Mihai Ionescu” din Bucureşti, va oferi pe 25 iunie alimente, haine şi asistenţă medicală persoanelor fără adăpost din zona Gării de Nord. În fiecare joi, la ora 18:00, Asociația Șansa Ta şi partenerii săi aduc produse alimentare copiilor şi adulţilor fără posibilităţi materiale. Însă, de această dată, elevii şcolii „Mihai Ionescu” ce participă în premieră la acest proiect vor avea parte de o adevărată lecţie de viaţă.

Chef Nicolai Tand şi elevii şcolii „Mihai Ionescu”  oferă o masă caldă oamenilor străzii

Celebrul bucătar Nicolai Tand, un colaborator de lungă durată al campaniei „O şansă caldă”, continuă să sprijine acest demers. El se va alătura elevilor şi studenţilor voluntari ce vor împărţi celor peste 200 de nevoiaşi supă caldă, fructe şi haine. În plus, vor pune la dispoziţia tuturor celor prezenţi asistenţă medicală.
Începând din anul 2012, peste 1500 de persoane fără adăpost - copii, tineri, familii cu mai mulţi copii şi persoane de vârsta a treia - au beneficiat de hrană caldă, îmbrăcăminte şi sprijin medical. Voluntarii Asociaţiei Șansa Ta îşi desfăşoară activitatea în zona Gării de Nord şi în alte locuri din Bucureşti unde aceste persoane se adăpostesc. Până acum, elevii din şapte şcoli bucureştene au participat la acest proiect.
„Campania a ajuns în al patrulea an de existenţă, dăruindu-le o masă caldă persoanelor defavorizate din punct de vedere social şi material. Pe parcursul acestui an, în fiecare joi la 18:00, voluntarii Asociaţiei Şansa Ta se reunesc pentru a oferi, pe lângă hrană, un zâmbet şi o vorbă bună celor mai puţin norocoşi”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.
Mai mult, proiectul „O şansă caldă” a fost răsplătit la Gala Societăţii Civile, găzduită de Ateneul Român pe 15 iunie, cu Premiul III la categoria „Servicii de asistenţă socială”. În cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Galei, aproape 150 de proiecte sociale au fost analizate de un juriu format din 50 de specialişti. “Acţiunile noastre au fost recompensate prin acest prestigios premiu primit la începutul săptămânii trecute, care ne încununează eforturile de până acum”, completează Gabriel Ciobotaru.„O şansă caldă” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice şi juridice pentru a-i susţine din punct de vedere material pe cei defavorizaţi. Toţi cei care pot sprijni această acţiune prin donaţii sau prin prezenţă sunt invitaţi să se adreseze Asociaţiei Şansa Ta, la datele de contact de mai jos.
Beneficiar: “ Asociația Șansa Ta”

Conturile bancare deschise la BCR:

CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

SWIFT: RNCB RO BU

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...

Prajitura Bounty
Omleta cu cartofi, branza si marar

Omleta cu cartofi, branza si marar

Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.

Omleta cu cartofi, branza si marar
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata
Aperitive cu carne

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reteta aceasta am pregatit-o de Paste.

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor