Cine sunt castigatorii Festivalului Blogurilor Gustoase 2015

In cadrul unui eveniment special dedicat blogosferei, Gustos.ro i-a invitat cu drag si anul acesta pe toti bloggerii culinari sa participe la cea de-a sasea editie a Festivalului Blogurilor Gustoase. Astfel, ne-am dorit sa realizam un "eveniment online" prin care sa descoperim cele mai bune si ingenioase retete, dar si sa-i cunoastem pe cei mai fascinanti si pasionati bloggeri din domeniul artei culinare. Bineinteles, promisiunea a fost ca cei mai priceputi sa fie premiati cu accesorii demne de un bucatar sef si cu un titlu pe masura! Va multumim ca ati facut acest lucru posibil, va uram de pe acum un An Nou plin de impliniri si va asteptam cu drag la editia din 2016! Iata si cine sunt castigatorii Festivalului Blogurilor Gustoase din 2015:

Cine sunt castigatorii Festivalului Blogurilor Gustoase 2015

-Bloggerul Culinar al AnuluiBucataria lui Radu
-Blogger specialist in Aperitive cu carneCuloare si Arome

-Blogger specialist in Supe si CiorbeGourmandelle

-Blogger specialist in FripturiIn bucataria vesela

-Blogger specialist in Mancaruri cu peste Tara Bucatelor

-Blogger specialist in Paste si pizza cu carne Cu Medi in bucatarie
Felicitari!

Cu drag,

Echipa Gustos.ro
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise