Dragii nostri,

Luna iunie s-a instalat deja cu miros de capsuni si cirese coapte, carora le sta la fel de bine consumate ca atare, dar si ca parte a unor deserturi savuroase preparate cu pricepere. Alaturi de fructele de tot soiul, cirese, capsuni, caise, visine, zmeura, au aparut si cateva legume de sezon. Implicit, meniul din bucatariile noastre s-a diversificat si s-a improspatat. Suntem foarte curiosi, din nou, sa stim ce pregatiti voi familiilor voastre in luna Ciresar.

Gustos.ro va invita asadar sa inscrieti in concurs varianta voastra preferata de meniu pentru luna iunie, meniu format din 3 retete:
- o supa sau ciorba
- un fel principal/salata
- un desert (dulciuri cu fructe, sucuri, smoothie-uri,inghetata, dulceata etc.).

Ordinea inscrierii in site a celor 3 retete este la alegerea voastra.

Deci, intre 6 si 30 iunie 2016, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro 3 retete din cele 3 categorii culinare, care sa alcatuiasca meniul* cu care va mandriti cel mai mult in luna iunie.

*Participa la concurs toti utilizatorii Gustos.ro care inscriu in intervalul amintit 3 retete care pot constitui un astfel de meniu.

*In cazul participarii cu mai multe seturi de meniuri, acestea vor fi grupate in ordinea cronologica a introducerii in site a fiecarei retete: primul desert va fi grupat si jurizat impreuna cu primul fel principal, respectiv cu prima reteta de supa/ciorba introdusa etc.


PREMII

*** Cele mai apreciate 3 meniuri vor fi premiate cu:


Premiul 1: Slow cooker 3.5L Manual Red Crock-Pot
Premiul 2: Fierbator Inox Satin Breville
Premiul 3: Cantar de bucatarie Classic Terraillon
Desemnarea castigatorilor se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro.

Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, claritatea descrierii pasilor de preparare, ingredientele folosite (vor fi apreciate cele naturale, Gustos.ro incurajand alimentatia sanatoasa).

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 4 iulie 2016.

**************************************************************

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?


Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
2. Accesati link-ul "Profilul tau"
3. Apasati butonul "Adaga reteta"
4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
5. Verificati si postati reteta


Mult succes!

Cu drag,
Echipa Gustos

******************************************************************************

Actualizare 4 iulie 2016


Ne face placere sa ii anuntam pe castigatorii "gustosi" ai concursului acestei luni, ale caror meniuri (supa/ciorba, fel principal, desert) inscrise in site intre 6 si 30 iunie au impresionat juriul.
Apreciem contributia tututor participantilor la calitatea retetelor inscrise, va multumim tuturor si va asteptam cu drag la urmatoarele concursuri Gustos.ro!

Castigatorii concursului "Meniul lunii iunie" sunt:

Premiul 1 - maria mihalache

Premiul 2 - Camelia

Premiul 3 - andraconstantinescu


Felicitari!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii