În cadrul Săptămâna Altfel, peste o mie de copii au fost introduși în universul Granini, descoperind călătoria fructelor care devin deliciosul suc. La cea de-a doua ediție a programului „Școala Altfel în excursie la Granini”, desfășurată între 6-9 aprilie, elevii din clasele 0-VIII, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi, au ocazia de a afla procesul de fabricare a savuroasei băuturi. Totodată, aceștia au oportunitatea de a sărbători, alături de Granini, 50 de ani de la lansarea brandului la nivel internațional printr-o serie de acțiuni speciale, organizate în cadrul programului de vizite. 

„Curiozitatea copiilor este un lucru bine cunoscut de noi toți, așa că ne-am gândit să le facem o surpriză în cadrul programului Școala Altfel, oferindu-le o experiență cu totul specială - aceea de a vedea drumul pe care fructele îl parcurg până se transformă în Granini. Entuziasmul copiilor și succesul înregistrat de acest demers anul trecut, ne-au determinat să repetăm proiectul cu la fel de mult drag și emoție.”, declară Georgiana Vasile – Brand Manager Granini.
 
Excursia copiilor în universul Granini debutează cu o sesiune de joacă și una de degustare, în zonele de relaxare special amenajate în interiorul fabricii. Apoi, aceștia sunt invitați de mascota Granini să vizioneze un film istoric despre povestea brandului și a produselor. 
 
Dotați cu accesorii speciale și sub ghidajul specialiștilor din fabrică, elevii pornesc într-un tur complet al liniei de îmbuteliere, urmărind apoi un film despre întregul proces de producție Granini.
 
La finalul excursiei, fiecare copil primește un atestat, dovedind că a îndeplinit cu succes misiunea de descoperire a fabricii Granini, precum și un kit de explorator format din - penar, pix, sucuri, magnet de frigider, broșură despre produsele Granini. 
 
Inițiativa Granini face parte dintr-un amplu demers educațional dezvoltat de Granini, cel mai cunoscut eveniment de acest tip fiind cel organizat de Ziua Națională a Fructelor. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii