Creativi aliniati la tocatoare si cutite pentru Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Dupa seri lungi de antrenamente la cratita pentru Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL pregatita cu ingrediente publicitare de la VERLA si aromata de Coseli, a venit momentul ca publicitarii sa se alinieze la tocatoare si cutite, sa-si demonstreze creativitatea si competitivitatea si in afara biroului. Intre 16 si 18 octombrie, la Kuxa Studio, echipele se vor intrece la cel mai important eveniment culinar dedicat creativilor din Romania.

Creativi aliniati la tocatoare si cutite pentru Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL

Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca este vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de bucatareala. Programul complet este disponibil aici.

Cele 17 echipe inscrise in competitia culinara sunt: pastel spices (Pastel Age), The Sorcerers (Wave Division), Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications), Dregatori la cratita (Starcom), Leo Gourmet (Leo Burnett), Delicii in lingura (Spoon Media), Souls & Pepper (Inteligo Media), IQads Kadett, The Chefs (The Institute), Jam session in the kitchen (Jazz Communication), Publicis Dialog, Times New Roman (Infant Media), Geometry Global Romania, Voluntare in prajiturit (Voluntari pentru Idei si Proiecte), SeniorHyper si ThinkDigital.

Toate echipele participante trebuie sa fie prezente la Kuxa Studio cu 30 de minute inainte de ora afisata in program pentru a avea timp de cateva pregatiri inainte de competitie. Primele doua zile ale Cupei vor avea fiecare cate doua echipe finaliste, ceea ce inseamna ca a treia zi de competitie, finala, se va desfasura cu 4 echipe la butoanele aragazelor.

Tot in cadrul evenimentului, Coseli ne va oferi ingrediente dulci, sfaturi culinare, un bufet de degustare cu prajituri si premii indulcite pentru participanti, iar inginerii de la RoboFun vor aduce prima orga de instrumente de bucatarie si vor oferi premii neconventionale tuturor participantilor la Cupa. Cei care se dovedesc a fi cei mai priceputi la gatit, vor deveni maestri pana la editia viitoare a Cupei Agentiilor cu ajutorul premiilor oferite de Sian Books, parte a Grupului editorial ALL – un set de carti de bucate cu retete delicioase si usor de preparat. Cat despre Delice Cook & Fun cei care ne pun ustensilele necesare la dispozitie, spunem asa: probe culinare, inovatie si interactivitate, adica reteta perfecta de teambuilding culinar si petreceri corporate.

Juriul competitiei va fi alcatuit din Horia Virlan - bucatar profesionist, Ionut Potinga - director national de vanzari Coseli, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica - food stylist, Georgiana Ilie -food blogger si Stela Cristea – project manager la gustos.ro. Ei vor acorda urmatoarele premii: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai creativ logo, Cel mai creativ design de sort si Cel mai ingenios nume de preparat.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un evenimentul marca IQads si Mixtopia.ro, iar partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro, La Cucina si Radio Guerrilla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise