În această toamnă, KFC aduce un nou produs în meniu: Crispy Meltz,  o combinație delicioasă de Crispy Strips, brânză Cheddar și cubulețe de roșii, învelite într-o tortilla rumenită pe grill. Produsul a fost dezvoltat pornind de la dorințele clienților KFC de a avea o alternativă la un sandwich clasic. 

„Zilnic, în restaurantele noastre se pregătesc Crispy Strips delicioase, cel mai bine vândut produs din meniul KFC în România. Experiența ne-a arătat că avem mulți clienți interesați de noutățile din meniu, care vor să testeze produsele preferate în noi variante, așa că ne-am gândit să reinventăm produsul Crispy Strips. Așa a apărut Crispy Meltz, un produs în care ingredientele sunt învelite într-o tortilla fragedă, pentru a oferi o alternativă mai ușoară la un sandwich clasic″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.
 
Crispy Meltz este disponibil în trei variante: Crispy Meltz, cu 1 Crispy Strip, brânză Cheddar și cubulețe de roșii, în tortilla rumenită pe grill; Dublu Crispy Meltz, cu 2 bucățele delicioase de Crispy Strips, brânză Cheddar, sos sweet & sour, roșii și tortilla și Meniu Dublu Crispy Meltz, ce conține Dublu Crispy Meltz, o porție medie de cartofi și răcoritoare de 0,4 L. Oferta pentru Crispy Meltz începe de la 5 lei. 
 
Produsele Crispy Strips sunt bucăţi de pui 100%, picante, crocante la exterior şi fragede la interior, proaspăt preparate în restaurante în fiecare zi. 
 
Triunghiurile Crispy Meltz vin cu surprize și premii pentru consumatori, povestite pe pagina de Facebook KFC România și pe www.kfc.ro.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii