Voluntarii Edulier cred cu tărie că pentru toți cei mici, indiferent de condițiile sociale, Ziua Copilului trebuie să fie la fel, cu zâmbete, moriști de vânt, desene pe asfalt, jocuri, măști, personaje, dulciuri și multă veselie. De aceea, sâmbătă, 31 mai 2014, Asociația Edulier Corbeanca împreună cu voluntari și prieteni dragi declară deschise porțile celei de-a doua ediții ale Carnavalului Copilăriei
Ca și anul trecut, evenimentul va aduna la un loc 70 de copii din familii defavorizate din Corbeanca pentru care Edulier a pregătit o zi întreagă de activități specifice copilăriei: atelier de realizat costume de carnaval și măști, concurs de creație pe tema Copilăria și bucuriile ei cu desene pe hârtie, desene pe asfalt, origami, kirigami și quilling sau pictură pe față, toate menite să le ofere copiilor zeci de motive să zâmbească. Vor fi premiate cel mai frumos costum, cel mai frumos machiaj de carnaval, cea mai frumoasă mască, cel mai frumos desen.
 
Carnavalul Copilăriei va lansa începând cu această ediție și un concurs de talente dedicat copiilor care au urmat cursurile susținute de voluntarii Edulier la chitară, vioară, dansuri și canto. 
 
Petrecerea va fi animată de prietenii Edulier, Profesorul Trăznit și Samantha Savanta, printr-un atelier de știință a distracției. Va fi alături de copii și Oky, mascota Edulier, care a pregătit pentru cei mici jocuri și concursuri distractive. La final, toți cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii interesante, de la reviste pentru copii până la jucării, rechizite, mingi sau tricouri.
 
Așadar, părinții, copiii și bunicii, sunt toți așteptați să facă o plimbare până la Corbeanca, la Casa Tineretului de pe str. Primăverii (vizavi de intrarea în Paradisul Verde), sâmbătă, 31 mai 2014, pentru a sărbători alături de Edulier Ziua Internațională a Copiilor. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 mai 2014

    La multi ani tuturor copiilor!