Lanțul de brutării Paul lansează serviciul de catering, pentru a răspunde nevoii crescute a clienţilor de a comanda, pentru diferite ocazii, platouri cu gustări delicioase, ușoare și variate. Prin intermediul noului serviciu, Paul România pune la dispoziția clienţilor opțiunea de a personaliza comenzile de produse în diverse combinaţii, care vor da savoare întâlnirilor importante de la birou sau evenimentelor speciale.

Clienții care optează pentru serviciul de catering al brutăriilor Paul pot alege dintr-o gamă diversificată de platouri cu produse dulci sau sărate, în variantă mini. Din dorința de a satisface chiar și cele mai exigente gusturi, platourile Paul din Collection Salée conţin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches şi croissante sărate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) şi mini tarte sărate, iar platourile din Collection Sucrée conţin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini éclairs, mini macarons şi mini entremets (mini prăjituri).
 
„Prin lansarea serviciului de catering am răspuns unei nevoi exprimate tot mai des de clienții noștri. Adesea, personalul din brutăriile Paul era întrebat dacă putem oferi și servicii de catering. Am decis să venim în întâmpinarea lor cu acest serviciu, din dorința de a fi cât mai aproape de ei, în momentele cu adevărat importante şi speciale. Am pus la punct un sistem eficient din punct de vedere logistic, totul pentru ca fanii Paul să se poată delecta la evenimentele de la birou sau la cele de familie cu bunătățile cu care i-am obișnuit până acum în brutării”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.
 
Clienţii care doresc să comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie să plaseze comanda cu 24 de ore în avans, fie la numărul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicată catering@paul.ro sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul România. 
 
După plasarea comenzii, clientul va fi contactat de către un reprezentant Paul pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrării. Serviciul de catering este disponibil doar în Bucureşti.
 
Mai multe informaţii despre produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii