Cu aproape 100 de ani experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari din Europa, Electrolux va aduce excelenta in cadrul Festivalurilor Gustului 2015 din Europa prin intermediul mai multor Chef-i parteneri. Astfel, Electrolux va oferi vizitatorilor targurilor posibilitatea sa interactioneze cu cei mai renumiti bucatari din lume si sa guste preparate deosebite. Festivalurile vor fi organizate in sapte orase europene: Paris, Milano, Dublin, Helsinki, Moscova, Roma si Verona.

Electrocasnice Electrolux, puse in context
 
Cele mai noi produse Electrolux vor fi prezentate in cadrul festivalurilor, printre care se vor numara cuptoare CombiSteam si plite cu inductie. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia sa vada si sa testeze electrocasnicele Electrolux puse intr-un context asemanator cu uzul casnic. 
 
„Electrocasnicele Electrolux sunt gandite pentru a satisface pasiunile consumatorilor si pentru a-i ajuta sa obtina preparate gustoase si experiente culinare desavarsite”, declara Jennifer Langenreither, PR & Events Director 360 Experience Marketing EMA EMEA.
 
„In timpul Festivalurilor Gustului, inovatiile culinare vor fi exemplificate de catre Chef-ii parteneri Electrolux, care vor oferi informatii, sfaturi si tehnici pentru a obtine cele mai bune rezultate cu ajutorul ingredientelor de sezon si al unor electrocasnice specifice, precum cele cu abur sau inductie.”
 
Social media si implicarea consumatorilor - #SecretIngredient
 
Prezenta in cadrul Festivalurilor se va face simtita si in social media, vizitatorii fiind invitati sa impartaseasca pe platformele dedicate ingredientul lor secret si alte trucuri si sfaturi in bucatarie. Hashtagul #SecretIngredient va permite de asemenea utilizatorilor sa posteze intrebari culinare si sa primeasca raspunsuri si recomandari de la Chef-ii parteneri Electrolux.
 
Electrolux in cadrul Festivalului
 
Vizitatorii Festivalurilor vor putea participa la sesiuni interactive de gatit sustinute de catre Chef-ii parteneri Electrolux si la demonstratii oferite de catre cei mai renumiti bucatari in cadrul Electrolux Taste Theatre.
 
Festivalurile Gustului 2015 vor fi organizate in:
21 – 24 Mai Paris
3 – 7 Iunie Milano
11 – 14 Iunie Helsinki
11 – 14 Iunie Dublin
12 – 14 Iunie Moscova
17 – 20 Sept Roma
27 – 29 Nov Verona 
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii