În brutăriile Paul, gama de tarte cu fructe primește, în vara aceasta, cinci noi sortimente savuroase: afine, mure, struguri, multifructe și pepene galben. Noile tarte completează cele două sortimente clasice ale gamei Paul, zmeură și căpșuni.
 
„Tartele cu fructe sunt un desert foarte apreciat, mai ales în zilele cu temperaturi ridicate, așa că ne-am propus să le transformăm în tentația verii pentru clienții noștri. Am inclus în gamă numeroase gusturi noi, de la clasicele fructe de pădure la ineditul pepene galben, un fruct de sezon care completează perfect gama tartelor noastre.

„Festivalul fructelor” se înscrie în evenimentele speciale ale acestui an, în care Paul aniversează 125 de ani”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România. 
 
În perioada 8 iulie – 17 august, clienții Paul se pot delecta cu o tartă primită gratuit la fiecare două tarte cumpărate. Din promoție fac parte toate cele șapte sortimente de tarte cu fructe de la Paul, în varianta individuală, denumită Tartelette.
 
„Festivalul fructelor” de la Paul va fi promovat printr-un concurs în rețelele de socializare Facebook și Instagram. Pentru a participa, utilizatorii trebuie să înscrie imagini ce surprind tartele cu fructe din gama Paul în decoruri de inspirație franțuzească. Noua campanie are susținerea designerului Gabriela Atanasov, autoarea blogului www.sweetpaprika.ro, care va juriza concursul și va oferi marele premiu: o rochie creată special pentru campania Paul, inspirată de culoarea și prospețimea fructelor. Celelalte premii puse în joc sunt un clutch din colectia Atelier Aiurea și 10 vouchere Paul pentru tartele aflate în promoție. 
 
Noua gamă de tarte cu fructe este disponibilă în brutăriile Paul din Dorobanţi, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Plaza România, București Mall şi Sun Plaza.
 
Pentru mai multe detalii despre produsele Paul urmăriţi paginile de Facebook și Instagram Paul România.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii