Vă aşteptăm la cea mai mare fiertură de raci şi scoici din Europa. Peste 5 tone de raci şi o tonă de midii vor fi preparate în aer liber, în faţa dumneavoastră, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între 3 şi 5 octombrie.
Acestor arome inconfundabile li se vor alătura sute de crapi româneşti fripţi delicat la grătar cu mămăliguţă straşnică, pui de baltă şi multe alte specialităţi pescăreşti.
Şi asta nu e tot. Pe aleea principală a parcului, în zona special amenajată pentru Festivalul Racilor, veţi putea gusta şi cumpăra vinuri de soi nobil, alese pe sprânceană. De asemenea, la eveniment vor participa meşteşugari şi producători autohtoni.
PREMIUM RACI aduce pentru prima dată în România celebrele curse de crustacee (crawfish race), unde competitorii îşi aleg câte un rac pe care îl plasează în centrul „arenei” iar racul care cade primul din ring este declarat învingător. Competiţiile vor fi organizate din oră în oră, iar câştigătorii vor primi premii din partea organizatorilor.
Vă aşteptăm cu mulţi, mulţi raci şi multe, multe suprize.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii