Vă aşteptăm la cea mai mare fiertură de raci şi scoici din Europa. Peste 5 tone de raci şi o tonă de midii vor fi preparate în aer liber, în faţa dumneavoastră, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între 3 şi 5 octombrie.
Acestor arome inconfundabile li se vor alătura sute de crapi româneşti fripţi delicat la grătar cu mămăliguţă straşnică, pui de baltă şi multe alte specialităţi pescăreşti.
Şi asta nu e tot. Pe aleea principală a parcului, în zona special amenajată pentru Festivalul Racilor, veţi putea gusta şi cumpăra vinuri de soi nobil, alese pe sprânceană. De asemenea, la eveniment vor participa meşteşugari şi producători autohtoni.

PREMIUM RACI aduce pentru prima dată în România celebrele curse de crustacee (crawfish race), unde competitorii îşi aleg câte un rac pe care îl plasează în centrul „arenei” iar racul care cade primul din ring este declarat învingător. Competiţiile vor fi organizate din oră în oră, iar câştigătorii vor primi premii din partea organizatorilor.
Vă aşteptăm cu mulţi, mulţi raci şi multe, multe suprize.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii