Cea de-a treia editie a Food Bloggers Conference a avut loc pe 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti. A fost vorba despre editia de iarna a evenimentului care se adreseaza bloggerilor culinari si persoanelor active online pasionate de gastronomie. Conferinta a fost impartita in 3 parti: Food Trends - in care au fost prezentate cateva dintre cele mai noi tendinte in arta culinara; Blog Talk - o dezbatere despre blogging-ul culinar si particularitatile sale, cu cateva momente mai aprinse, dar multe zambete; Food Talk - o discutie antrenanta despre ce inseamna bucataria romaneasca, cat de sanatoasa este si care este viitorul ei.
La Food Trends, am aflat ca anul 2016 va fi despre consumatori mai informati si, deci, mai pretentiosi si mai atenti la ce consuma.
De asemenea, am aflat ca domeniul culinar nu va mai fi privit doar ca unul care satisface o nevoie fizica, ci a inceput deja sa defineasca identitatea consumatorului, iar mesele reprezinta acum si o experienta culturala.
Ana Naie (EasyPeasy.ro) ne-a vorbit despre food coaching, despre nutritie sanatoasa, insa nu prin eliminarea radicala din dieta a unor alimente considerate nesanatoase, ci prin moderatie si o dieta personalizata dupa stilul de viata al fiecaruia.
Acesta a povestit despre ce se intampla in bucataria Radisson Blu pentru ca la final clientii sa fie multumiti si sa le vina sa "kiss the chef".
Dupa o scurta pauza, a urmat Blog Talk.
Si de aceasta data au existat mici intepaturi intre bucatarii din sala si bloggerii de pe scena. Acelasi lucru s-a intamplat si cand s-au inversat rolurile, dar pana si acestea au avut un caracter constructiv.
Mai jos puteti vedea inregistrarea video cu toate cele trei parti ale conferintei:
Surse foto: facebook.com/FoodBloggers.ro
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii