Food Bloggers Conference revine cu cea de-a doua editie pe 16 iunie!

In mediul online sunt gazduite aproximativ 500 de bloguri culinare, nisa care se dezvolta tot mai mult in ultimii ani. Food Bloggers Conference s-a nascut din dorinta de a reuni comunitatea online de blogging culinar si de a le oferi acestora un eveniment doar al lor.   

Food Bloggers Conference revine cu cea de-a doua editie pe 16 iunie!

Prima editie a evenimentului, care a avut loc in noiembrie 2014, a inregistrat un adevarat succes, aducand in acelasi loc peste 220 de pasionati de gatit, atat bloggeri culinari cat si jurnalisti media de profil.

Anul acesta, Food Bloggers Conference revine pe 16 iunie 2015, la JW Marriott Grand Bucharest Hotel cu un nou concept imbunatatit, care va evidentia povesti de succes din food blogging, dar si din randul profesionistilor, si mai mult de atat evenimentul include si seminarii practice.

In acest an participantii vor putea asista la trei sesiuni de conferinte si patru workshopuri specializate. Workshopurile vor prezenta cele mai bune tehnici de styling photography, tips & tricks pentru ca postarile pe blog sa arate cat mai savuroase, dar si strategii de atragere a vizitatorilor pe blog si de crestere a vizibilitatii in mediul online.

In acelasi timp, vor fi aduse in prim plan sfaturi si sugestii pentru modul in care bloggeri de food pot colabora eficient cu brandurile, dar si cum pot sa atraga mai multe colaborari cu acestea.

Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Staropramen, Napolact si Floriol.
Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: www.2015.foodbloggers.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise