In mediul online sunt gazduite aproximativ 500 de bloguri culinare, nisa care se dezvolta tot mai mult in ultimii ani. Food Bloggers Conference s-a nascut din dorinta de a reuni comunitatea online de blogging culinar si de a le oferi acestora un eveniment doar al lor. 
 
Prima editie a evenimentului, care a avut loc in noiembrie 2014, a inregistrat un adevarat succes, aducand in acelasi loc peste 220 de pasionati de gatit, atat bloggeri culinari cat si jurnalisti media de profil. 

Anul acesta, Food Bloggers Conference revine pe 16 iunie 2015, la JW Marriott Grand Bucharest Hotel cu un nou concept imbunatatit, care va evidentia povesti de succes din food blogging, dar si din randul profesionistilor, si mai mult de atat evenimentul include si seminarii practice. 
 
In acest an participantii vor putea asista la trei sesiuni de conferinte si patru workshopuri specializate. Workshopurile vor prezenta cele mai bune tehnici de styling photography, tips & tricks pentru ca postarile pe blog sa arate cat mai savuroase, dar si strategii de atragere a vizitatorilor pe blog si de crestere a vizibilitatii in mediul online. 

In acelasi timp, vor fi aduse in prim plan sfaturi si sugestii pentru modul in care bloggeri de food pot colabora eficient cu brandurile, dar si cum pot sa atraga mai multe colaborari cu acestea. 
Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Staropramen, Napolact si Floriol. 
 
Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: www.2015.foodbloggers.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iunie 2015

    Ce bine ca iar apar mesajele acestea cu castiga bani de acasa, dar bine imi parea daca ne-ati fi spus si numele celor de la Gustos.ro​ ,care au participat la festival ! Eu una ma mandresc cu Victoria Gabriela​ Parsan ,care mie mi-e tare draga !