Pentru ca in aceasta perioada de desfasoara concursul Knorr Punga Magica la care dorim sa premiem cele mai savuroase retete de fripturi, Knorr va ofera o super reteta de friptura de porc.
 

Timp de preparare: 75 minute

Ingrediente (pentru 4 portii):

-1 tava de carne de porc (800 g-1 kg de cotlet sau pulpa )
-1 Knorr Punga Magica pentru friptura de porc
-1 rosie
-1 ardei gras

Mod de preparare :
Incingeti cuptorul pana la 170°C. Taiati 800g -1kg de cotlet sau pulpa de porc in portii si asezonati cu toata cantitatea de condimente din Knorr Punga Magica.
Pentru un gust desavarsit,adaugati in puga cateva felii de rosii proaspete si un ardei gras taiat cuburi. Agitati usor, pana la uniformizare,si sigilati punga.
Asezati punga pe tava,apoi perfortai-o de cateva ori in partea superioara (folositi o scobitoare )si introduceti tava in cuptorul incins.
Lasati tava in cuptor pret de aproximativ 1 ora.
Odata scoasa tava din cuptor, indepartati punga (folositi o foarfeca ) si serviti friptura frageda imediat.

Knorr va ureaza pofta buna si succes la concurs!

 

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Usor de preparat si foarte buna .

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    Cred ca este u deliciu, dar eu raman la parerea mea ca cea mai gustoasa mancare este cea condimentata natural. Multumim Knorr

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Usor de pregatit si foarte buna.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Am preparat aceasta reteta de mai multe ori dar am adaugat un pahar cu vin si chili,e super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

    O bunatate.

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Foarte buna fripturica de porc.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Simplu si gustos in acelas timp.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Suna foarte bine.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Mie imi place friptura de porc facuta in tava, pe aragaz. Am sa incerc si aceasta varianta.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    O friptura foarte buna si mai ales daca folosim si punga magica si mai gustoasa iese friptura.Felicitari pentru articol.