Pentru ca in aceasta perioada de desfasoara concursul Knorr Punga Magica la care dorim sa premiem cele mai savuroase retete de fripturi, Knorr va ofera o super reteta de friptura de porc.
Timp de preparare: 75 minute
Ingrediente (pentru 4 portii):
-1 tava de carne de porc (800 g-1 kg de cotlet sau pulpa )
-1 Knorr Punga Magica pentru friptura de porc
-1 rosie
-1 ardei gras
Mod de preparare :
Incingeti cuptorul pana la 170°C. Taiati 800g -1kg de cotlet sau pulpa de porc in portii si asezonati cu toata cantitatea de condimente din Knorr Punga Magica.
Pentru un gust desavarsit,adaugati in puga cateva felii de rosii proaspete si un ardei gras taiat cuburi. Agitati usor, pana la uniformizare,si sigilati punga.
Asezati punga pe tava,apoi perfortai-o de cateva ori in partea superioara (folositi o scobitoare )si introduceti tava in cuptorul incins.
Lasati tava in cuptor pret de aproximativ 1 ora.
Odata scoasa tava din cuptor, indepartati punga (folositi o foarfeca ) si serviti friptura frageda imediat.
Knorr va ureaza pofta buna si succes la concurs!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii