Friptura de porc la cuptor

Pentru ca in aceasta perioada de desfasoara concursul Knorr Punga Magica la care dorim sa premiem cele mai savuroase retete de fripturi, Knorr va ofera o super reteta de friptura de porc.  

Friptura de porc la cuptor

Timp de preparare: 75 minute

Ingrediente (pentru 4 portii):

-1 tava de carne de porc (800 g-1 kg de cotlet sau pulpa )
-1 Knorr Punga Magica pentru friptura de porc
-1 rosie
-1 ardei gras

Mod de preparare :
Incingeti cuptorul pana la 170°C. Taiati 800g -1kg de cotlet sau pulpa de porc in portii si asezonati cu toata cantitatea de condimente din Knorr Punga Magica.
Pentru un gust desavarsit,adaugati in puga cateva felii de rosii proaspete si un ardei gras taiat cuburi. Agitati usor, pana la uniformizare,si sigilati punga.
Asezati punga pe tava,apoi perfortai-o de cateva ori in partea superioara (folositi o scobitoare )si introduceti tava in cuptorul incins.
Lasati tava in cuptor pret de aproximativ 1 ora.
Odata scoasa tava din cuptor, indepartati punga (folositi o foarfeca ) si serviti friptura frageda imediat.

Knorr va ureaza pofta buna si succes la concurs!

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise