Gatitul si poftitul in bucatarie

Competitia culinara dedicata publicitarilor isi propune ca la a doua editie sa pregateasca un “teren de joaca” absolut delicios pentru toti participantii. De aceea, pregatim brief-uri alese, un juriu perspicace, o competitie creativa asociata evenimentului si la final, un after-party pe masura concurentilor si a castigatorilor.

Gatitul si poftitul in bucatarie

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering si savurata cu Staropramen are in continuare inscrierile deschise pana pe 12 martie. Exista un cost de 200 euro/echipa, iar formularul de inscriere trebuie sa ajunga la [email protected]. Agentiile sunt rugate sa scoata din artileria culinara maxim 4 coechipieri pasionati si pofticiosi.

Competitia nu se limiteaza doar la probele de gatit, exista din nou o competitie de design de logo-uri, special create pentru eveniment. Inscrierile pentru aceasta competitie sunt deschise pana pe 21 martie, la ora 14:00. Logo-urile, atat in format print, cat si web, trebuie trimise tot la [email protected], acestea fiind prezentate aici pe masura ce sunt inscrise in competitie.

Kuxa Studio este din nou gazda noastra si la cea de-a II-a editie a Cupei, iar juriul prezent in cele 3 zile de competitie este format din: Anca Mitu (Manager Privileg Catering), Ionut Potinga (Director National de Vanzari Coseli), Carmen Tepelea (Reprezentant Kuxa Studio), Stela Cristea (Manager Proiect Gustos.ro), Maria Belu-Burtea (Editor Coordonator Click! Pofta buna!) si Cristiana Chioncel (Director Editorial La Cucina).

Fiecare membru al juriului va evalua fiecare echipa, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru fiecare dintre urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului acordat pentru proba, team work, aspectul mancarii, gust si creativitatea denumirii preparatului.

La final, odata ce trecem prin toate brief-urile culinare si prin toate probele absolut delicioase, vom putea in sfarsit sa ne rasfatam la after-party-ul oferit de catre Privileg Catering, impreuna cu participantii si castigatoriile celei de-a II-a editii a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL.

Partenerii media ai evenimentului sunt Click! Pofta buna!, gustos.ro, LaCucina, 24FUN si Radio Guerrilla.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads siMixtopia.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise