Gustos.ro a avut placerea de a fi partenerul media al BurgerFest, festival culinar aflat la prima editie care a adus laolalta restaurantele specializate in prepararea burgerilor homemade si pe iubitorii acestor preparate.

Desi burgerul este un preparat clasic american, in Romania, pana nu demult, acesta a fost mai degraba asociat cu industria fast food. Insa, de cativa ani, cea mai mare parte a localurilor populare din Romania au inceput sa se mandreasca cu aceste preparate, in varianta homemade, cu ingrediente de calitate si retete tot mai variate. Drept urmare, pentru ca oamenii sa se bucure cat mai mult de deliciosii burgeri gourmet oferiti de restaurantele din intreaga tara, BurgerFest a decis sa le adune pe toate intr-un singur loc.
 
Festivalul s-a desfasurat intre 22 si 24 mai pe gazonul unui vechi stadion bucurestean, la Verde Stop din Floreasca, unde organizatorii de la mixtopia.ro au propus publicului o evadare dintre betoane si o reconectare cu starea de bine. Si au reusit. Pragul festivalului a fost trecut de peste 10.000 de persoane, in cele trei zile, care au consumat aproximativ 14.000 de burgeri. Au avut loc 4 concerte sustinute de Golan, Coma, Niste Baieti si ROA, doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul pentru amatori si unul pentru profesionisti.

 
Pe durata festivalului, vizitatorii s-au putut bucura de adunarea intr-un singur loc al celor mai buni specialisti din tara in realizarea burgerilor, precum si a bauturilor homemade. Au fost cateva zile de destindere intr-o atmosfera boema, intr-un loc care te putea duce cu gandul mai degraba la o serbatoare campeneasca, decat la un eveniment in mijlocul Bucurestiului. 
 
Gustos.ro a participat cu trei echipe la sectiunea dedicata amatorilor a Burger Battle, competitia de preparat burgeri. Zeci de concurenti s-au intrecut timp de doua zile, fiecare echipa fiind formata dintr-un "capitan de echipa" si un asistent. 
 
Echipele Gustos.ro au luat startul duminica, in ultima zi de festival. A fost deopotriva amuzant si interesant sa fii provocat sa iti dovedesti priceperea, imaginatia si puterea de concentrare, astfel incat la finalul acestei experiente toti participantii au castigat. Ne-am simitit minunat alaturi de cateva membre ale comunitatii Gustos.ro. Speram sa avem in viitor cat mai multe astfel de intalniri placute si relaxante, asa incat vom fi aproape sa va oferim si alte provocari gustoase.

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii