Imparte dragoste cu Margaritar!

Cand spui ˝adauga putin zahar” e ca si cum ai spune ˝adauga putina dragoste˝, nu-i asa? O sa-ti spun o poveste roz-albastra despre cum s-au transformat cuburile in inimioare!  

Imparte dragoste cu Margaritar!

Pe ea o chema Marga. Era un cub de zahar. Voia sa traiasca intr-o lume roz si dulce. Privea cerul albastru si se intreba de ce nu e roz ca ea. Ea a invaluit vata de zahar in nuante pudrate de roz, ca sa fie mai delicioasa. Iar cand ploua, pasii ei lasau urme de zahar si spera sa ii vada cineva care sa-i semene si sa o gaseasca. Se simtea singura, dar stia ca intr-o zi cineva ca ea o sa-i spuna sincer: ˝Da-mi putin zahar!˝.
Dar intr-o zi, cand gatea un Crème Brullè, cineva i-a batut in geam. Nu era roz ca ea, era albastru, tot cub. El era Ritar, care i-a gasit urmele de zahar. S-a lasat purtat de mirosul seducator al prajiturii, care l-a ghidat catre casa ei din ciocolata, cu ferestre din bomboane si imprejmuita de un gard din turta dulce. Era convins ca aici va gasi fericirea si nu s-a inselat. A fost dragoste la prima vedere. Si-au dat seama ca se iubesc cand, dupa primul sarut, din cuburi de zahar s-au transformat in inimi. Impreuna au creat dulciuri in albastru si roz care aduc fericire.
Ofera dragoste, ofera fericire cu inimioarele de zahar de la Margaritar!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise