În luna îndrăgostiţilor, brutăriile Paul aduc declarații dulci, în ediție limitată

In luna februarie, brutăriile Paul au pregătit pentru toţi cei care iubesc şi sunt iubiţi o colecţie de produse dedicate sărbătorii îndrăgostiților. Astfel, la Paul te așteaptă noile sortimente de eclere cu ciocolată sau zmeură proaspătă, prăjituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons şi torturi în formă de inimă, ideale pentru o declaraţie de dragoste fără cuvinte.  

În luna îndrăgostiţilor, brutăriile Paul aduc declarații dulci, în ediție limitată

În noua gamă se regăsesc două sortimente de eclere: Éclair 3 choco (cu cremă de ciocolată albă, neagră şi cu lapte) şi Éclair framboise (cu cremă de vanilie, cremă de zmeură şi zmeură). Prăjiturile în ediție limitată sunt cele două sortimente de Millefeuille: cu cremă de vanilie şi zmeură şi cu multe fructe exotice şi parfumate, ambele în formă de inimă.

Renumitele macarons se găsesc în variantele cu arome de ciocolată, vanilie şi zmeură, iar brioşele franţuzeşti Tropezienne, acoperite cu glazură de ciocolată şi vanilie, au luat și ele forma inimii.

„De la un an la altul, ziua îndrăgostiților devine o sărbătoare tot mai populară printre români. Și pentru că franceza este limba universală a iubirii, la Paul invităm îndrăgostiții să găsească inspirație și cadouri de efect, în noua colecție de Valentine’s Day. Cele mai apreciate deserturi din meniul Paul iau formă de inimă și devin o declarație în sine pentru cei care le primesc″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

Brutăriile Paul vor sărbători luna îndrăgostiţilor prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook şi Instagram. Cei care participă pot câştiga deserturi în formă de inimă şi îşi pot declara dragostea cu mesaje romantice, inspirate de Paul. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Paul România.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise