Din 11 august, descoperă plăcerea de a mânca ușor în Săptămâna Linessa la Lidl. Adoptă un stil de viață sănătos și savurează produse light, cu un conținut redus de zahăr sau grăsimi, dar cu un gust apetisant. 

Dacă vrei să te menții în formă, încearcă să eviți grăsimile și fii atent la ce mănânci. Mai ales pe timp de vară, este recomandat să adopți o dietă sănătoasă, hipocalorică dar diversificată. Nu sări niciodată peste micul dejun. Dacă mănânci corespunzător dimineața, reușești să-i asiguri organismului tău toate vitaminele și energia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Alege iaurt cu fructe light, 0,1% grăsime (7.99 lei), brânză Camembert (8.99 lei), cremă din brânză proaspătă, light (3.99 lei) sau gemul de fructe, light (5.99 lei).
 
Vara este sezonul legumelor și fructelor. Pregătește-ți salate gustoase, pline de vitamine și nutrienți, adăugându-le un plus de savoare cu unul dintre sosurile light, de diverse sortimente (4.49 lei). Chiar dacă adopți o dietă săracă în grăsimi, nu trebuie să renunți la specialitățile din carne. Poți încerca mini chiftelele condimentate (9.99 lei), parizerul light, de diverse sortimente (4.49 lei), șunca afumată și feliată (9.99 lei) sau salamul trio (4.99 lei).
 
În plus, pentru a te menține în formă și a arăta bine în această vară, nu este nevoie să renunți nici măcar la desert. Răcorește-te cu un iaurt cremos de fructe (4.99 lei) sau cu un desert de fructe (7.99 lei), pe care îl poți folosi şi pentru a adăuga savoare budincilor de orez sau gofrelor. În Săptămâna Linessa la Lidl, descoperi gustul apetisant al mâncărurilor light!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii