KFC lansează American Bites: Fillet Bites gata cufundate într-unul din cele trei sosuri la alegere, în combinații de gust specifice New York-ului, Floridei sau Californiei. Clienții pot alege din trei experiențe americane delicioase - Florida sweet & sour, cu deja consacratul sos dulce-acrișor cu ardei gras și roșii, New York garlic, cu sos de iaurt cu usturoi și castraveți sau California hot, sos salsa cu roșii și ardei iute.

Fillet Bites sunt bucăţi de piept de pui tăiate de mână şi proaspăt preparate în restaurant, crocante la exterior și fragede în interior, care vin acum în varianta cu sos adăugat, pentru un gust nou și intens. Noile American Bites au prețul de 11.50 lei, fiind disponibile și în varianta meniu, alături de o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare 0.4L, la prețul de 18,00 lei. 
 
“American Bites reinterpretează rețeta clasică Fillet Bites, cu pui pe bune și trei sosuri foarte populare în zone emblematice ale Americii. Ne adresăm, astfel, acelorași eroi urbani în căutare de gusturi noi, care apreciază KFC pentru autenticitatea produselor – de la gustul proaspăt al puiului gătit în fiecare zi în restaurantele noastre, până la rețetele originale, cu cele 11 ingrediente secrete ale colonelului, iar acum cu trei sosuri delicioase, pentru toate gusturile”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România. 
 
Noile produse sunt disponibile, până la data de 9 iulie, în toate restaurantele KFC din țară. Pentru a afla mai multe despre ofertele din restaurante, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii