Brutăriile Paul sărbătoresc începutul primăverii cu multă culoare și savoare. În această lună, deserturile macarons se transformă în mărţişoare inspirate, care vor aduce zâmbete tuturor doamnelor şi domnişoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons în cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel. 

„Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea şi energia tipice începutului de primavără, fiind preferatele doamnelor şi domnişoarelor. Special pentru luna martie, am decis să aducem în brutăriile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt în căutare de mărţişoare altfel. Cele mai dorite şi mai vândute macarons din gama Paul sunt cele cu ciocolată, fistic, vanilie şi zmeură”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.
 
În luna martie, la Paul se găsesc cutii cu 3, 6, 12 şi 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienţă à la française completă, în meniu se regăsesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe şi mini macarons şi platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise şi mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru răsfăţul tuturor colegelor.
 
Mai multe detalii despre macarons şi produsele din meniul brutăriilor găsiţi pe pagina de Facebook a Paul România.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii