La Paul, în luna martie se poartă macarons

Brutăriile Paul sărbătoresc începutul primăverii cu multă culoare și savoare. În această lună, deserturile macarons se transformă în mărţişoare inspirate, care vor aduce zâmbete tuturor doamnelor şi domnişoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons în cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel. 

La Paul, în luna martie se poartă macarons

„Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea şi energia tipice începutului de primavără, fiind preferatele doamnelor şi domnişoarelor. Special pentru luna martie, am decis să aducem în brutăriile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt în căutare de mărţişoare altfel. Cele mai dorite şi mai vândute macarons din gama Paul sunt cele cu ciocolată, fistic, vanilie şi zmeură”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.
În luna martie, la Paul se găsesc cutii cu 3, 6, 12 şi 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienţă à la française completă, în meniu se regăsesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe şi mini macarons şi platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise şi mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru răsfăţul tuturor colegelor.
Mai multe detalii despre macarons şi produsele din meniul brutăriilor găsiţi pe pagina de Facebook a Paul România.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise