Ești un pofticios prin definiție sau un pasionat de arta culinară? Ești atât de încântat de tot ce înseamnă mâncare încât e suficient să îți spună cineva numele unui preparat și deja ți-l imaginezi în diverse combinații, care de care mai gustoase, mai deosebite? Atunci cu siguranță ești permanent interesat să descoperi secrete care să dea un plus de savoare preparatelor preferate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii