Ești un pofticios prin definiție sau un pasionat de arta culinară? Ești atât de încântat de tot ce înseamnă mâncare încât e suficient să îți spună cineva numele unui preparat și deja ți-l imaginezi în diverse combinații, care de care mai gustoase, mai deosebite? Atunci cu siguranță ești permanent interesat să descoperi secrete care să dea un plus de savoare preparatelor preferate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii