Leerdammer, irezistibil până la ultima felie!

Ești un pofticios prin definiție sau un pasionat de arta culinară? Ești atât de încântat de tot ce înseamnă mâncare încât e suficient să îți spună cineva numele unui preparat și deja ți-l imaginezi în diverse combinații, care de care mai gustoase, mai deosebite? Atunci cu siguranță ești permanent interesat să descoperi secrete care să dea un plus de savoare preparatelor preferate.

Leerdammer, irezistibil până la ultima felie!

Brânza Leerdammer de origine olandeză este cea mai recentă descoperire în materie de brânzeturi. Lansată de curând în România, Leerdammer are un gust special, ușor dulceag, cu note de nuci. Leerdammer este alegerea perfectă pentru iubitorii de combinații gustoase în sandvișuri. De asemenea, poate fi folosită în salate, ca topping delicios pentru paste, pizza sau în rețete mai sofisticate ori servită ca aperitiv sau desert, alături de un pahar de vin.

Leerdammer este un produs pe bază de lapte de vacă, are un conținut de grăsime de 45% și este bogată în calciu. Leerdammer nu are adaos de conservanți şi conține mai puțin de 0,1% lactoza.

Leerdammer este disponibilă în 4 arome: Original, Light life, o variantă mai ușoară care are cu 38% mai puțină grăsime decât varianta Original, Delacrème, cu o textură mai cremoasă, pentru “connaisseurs”, și Caractère care oferă un gust mai puternic, datorită perioadei mai lungi de maturare. Produsul este disponibil în felii pre-ambalate, într-un pachet resigilabil, păstrându-și astfel prospețimea și gustul irezistibil până la ultima felie.

Leerdammer este produsă în Olanda de Bel Group și distribuita în România de Danone. Leerdammer este lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise