Lichiorul Amarula: finețea cremei de lapte întâlnește gustul misterios al fructului de Marula

Întâlnirile cu fetele vor fi mult mai chic dacă îți aștepți prietenele în vizită cu un mix delicat Amarula și ceai negru, roibos sau masala. Sau poate vă bucurați împreună, într-o cafenea, de o combinație senzațională de cafea proaspăt prăjită și Amarula sau beți lichiorul lângă un fondue de ciocolată la cea mai apreciată cofetărie din oraș. Oricum ar fi, Amarula este ingredientul secret ce schimbă calitatea timpului petrecut împreună.

Lichiorul Amarula: finețea cremei de lapte întâlnește gustul misterios al fructului de Marula

De fapt, ce este Amarula? Este un lichior cremă obţinut din fructul arborelui de marula, ce creşte într-o singură zonă de pe planetă: pe însoritele câmpii ale Africii subecuatoriale, unde natura rămâne nealterată de intervenţia omului. Fructele sunt foarte apreciate de elefanţi, dar şi de oameni, pentru multiplele lor proprietăţi curative.
Amarula, lichiorul cu tonuri de vanilie, caramel şi nuci, poate fi savurat simplu, cu gheață sau ca ingredient într-o gamă largă de cocktail-uri, ori specialități cu ceai sau cafea.
Pentru început, îți recomandăm să încerci Amarula în combinație cu un ceai negru, boabe de cafea și cacao Out of Afrika, de la ArtaCeaiului.ro. Nu mai ai nevoie nici de lapte, nici de zahăr, căci din amestecul celor patru ingrediente vei obține gustul perfect. În plus, momentul ceaiului se va transforma într-o călătorie misterioasă în care veți fi însoțite de elefanți, vi se vor pune la savuroasă încercare simțurile și vă veți bucura de exotismul Africii.
Dacă apuci să guști o dată Amarula, cu siguranță lichiorul va ajunge în topul preferințelor tale și va face parte din momentele de răsfăț, ori de câte ori se va ivi ocazia. Poți cumpăra Amarula de pe www.artaceaiului.ro sau din Tea&Coffee Shop-ul Dolce Bacio (Bd. Regina Elisabeta, nr. 61, București), dar și din Kaufland, Metro sau Selgros.
Lichiorul Amarula este un produs Heinrig Distribution.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise