Tradiția Mărțișorului inspiră și în acest an o ediție limitată savuroasă la Madame Lucie: les macarons în culorile mărțișorului îmbină arome proaspete de lăcrămioare și violete, obținute din cele mai bune ingrediente.
Mărțișoarele Madame Lucie pot fi oferite în oricare din cele trei cutii elegante - de patru, nouă sau optsprezece bucăți – dar și ambalate individual, în pungulițe transparente legate cu tradiționalul șnur alb-roșu. Ediția specială Madame Lucie va fi disponibilă în toate magazinele din București și din țară, începând cu 27 februarie și până pe 9 martie.
Madame Lucie este primul producător de macarons din România, cu o rețetă originală și o gamă de peste 20 de sortimente. În 2013, Madame Lucie a devenit primul creator de macarons din România și printre puținii din lume care folosesc arome și coloranți exclusiv naturali.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii