Nu este o noutate ca vine Craciunul, insa petrecerea de sarbatori a Good Food a fost o premiera pentru care ne-am inarmat cu multa pofta de mancare buna. Gustos.ro a mai fost la petreceri organizate de Good Food, asa ca stiam ca totul va fi perfect: mancare, bautura, muzica, local si atmosfera.
Meniul a fost pregatit de redactia Good Food dupa retetele delicioase din numarul festiv de decembrie - ianuarie al revistei. Ca sa va facem putin pofta, iata ce am putut degusta: prune invelite in bacon, carnaciori picanti pe frigarui de rozmarin, cartofi copti in untura de gasca si deserturi senzationale: tort de iarna cu rom si fructe confiate, crumble de mere sau salam de biscuiti cu ciocolata, alune si prosecco.
Cateva mostre in imagini de la petrecerea ce a avut loc la The Gang:
Aperitivele noastre preferate au fost chipsurile din mamaliga invelite in bacon.
Orezul cu migdale a fost perfect:
Sa va mai spunem si de cuscus de iarna cu legume coapte, de rulada de curcan cu gem de gutui si de carnaciori picanti pe frigarui de rozmarin? Nu va spunem, dar va aratam. :)
Cateva dintre persoanele "vinovate" de acest festin: Cristina, Andra si Oana (cu ce au mai putut salva din salamul de biscuiti devorat de invitati). :)
Multumim mult pentru invitatie si la mai multe petreceri faine marca Good Food!
Foto de Vlad Pahontu. Sursa foto.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii